Rekora değil evliliğe imza attı

Güncelleme Tarihi:

Rekora değil evliliğe imza attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2009 10:29

Dünya serbest dalış rekortmeni, milli yüzücü Cenk Devrim Ulusoy evlendi.

Ulusoy, Çanakkale'nin Kepez beldesindeki nikah töreniyle, hayatını su ürünleri mühendisi Funda Öz ile birleştirtirdi. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan'ın kıydığı nikahta, Ulusoy'un şahitliğini GESTAŞ AŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü, Öz'ün şahitliğini ise Mine Bilgili yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından, çifte ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Mutan, evlilik cüzdanını gelin Funda Öz'e verdi.
Rekortmen sporcu Ulusoy, törenin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mutlu bir beraberlik için çok büyük bir imza attığını söyledi.

Her şeyin bir imzayla sınırlı olduğunu, ancak evliliğin sürekliliğinin önemli taşıdığını belirten Ulusoy, “Sporda gösterdiğim başarı ve disiplin, aynı şekilde evliliğimde de sürecek. Funda ile birlikte inşallah bir ömür geçireceğiz” dedi.

Ulusoy, çevresindeki insanların evlendiğinde performansının biraz düşeceği görüşünde birleştiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Ama kesinlikle buna katılmıyorum. Zaten eşim inanılmaz disiplinli. Beni sürekli motive ediyor. Bence rekorlar daha bir katlanıp gelecektir. Disiplinli hayatım, evlilikte de sürecek. Evliliğimiz belki de yeni evlenecek sporculara örnek olacaktır. Rekorlar hiç bir zaman kesilmez, ancak ben bitti dediğim zaman biter.”

Gelin Funda Öz ise oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, Ulusoy ile tanışma hikayelerini şöyle anlattı: “2003 yılında o zaman Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Su Ürünleri Fakültesi'nde öğrenciydim. Hocalarımın isteğiyle Ankara'da düzenlenen bir monopalet yarışmasına katıldım. Devrim ile orada, havuzda tanıştık. Hayatımda ilk yüzüşüm Devrim ile oldu.”

Nikah törenine, genç çiftin yakınları ile sporcu arkadaşları katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!