Reha Erus: Terimkoliklik

Güncelleme Tarihi:

Reha Erus: Terimkoliklik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2001 00:00

Reha ERUS
Haberin Devamı

Çizme İtalya olalı, böyle bir sevgi seline tanık olmadı. Büyük İtalyan büyükleri bile Terim'in şöhretine bu kadar kısa bir sürede ulaşamadı. Sadece Floransa değil, tüm ülke İmparator'a karşı kıskanılacak bir hayranlık duyuyor. İtalya Terim ile yatıyor, Terim ile kalkıyor. Pavarotti, Eros Ramazzotti, Sophia Loren, hatta Berlusconi bile sollandı.

‘‘Terimkolik’’ taraftarlar, Başkan Cecchi Gori'yi adeta tehdit ediyorlar. ‘‘Sözleşmesini uzat. Yoksa 16 Nisan'da ki seçimlerde bölgenden tek bir oy alamazsın’’ diye.

Fiorentina'da Chiesa gol atıyor. Taraftar Terim ağıtları yakıyor. Rui Costa, fileleri sallandırıyor trübünlerden ‘‘Terim ale Terim’’ şarkıları yükseliyor. Cois gole gidiyor, Gori kenardaki Terim'i alkışlıyor. Fiorentina kazanıyor, manşetlere Terim çıkıyor. Çizme'de günün olayı Terim. Günün kahramanı Terim, Günün konusu Terim, Günün sorusu ‘‘ Terim kalacak mı ?’’ Bu sorunun yanıtını bir tek İmparator biliyor ve Floransa soluğunu tutarak umutla bekliyor. Ve Terim 'Büyük' olmanın zevkini yaşıyor, tadını çıkartıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!