Real Madrid’in son idmanı İnönü Stadı’nda

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid’in son idmanı İnönü Stadı’nda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2013 00:54

İspanyollar, Türk Telekom Arena zemininin bozulmaması için Beşiktaş’ın sahasında çalışacak.

Haberin Devamı

G.SARAY’ın Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında yarın karşılaşacağı Real, dün akşam 21.15’te İstanbul’a indi. Dünyaca ünlü ekip, İstanbul’da 2 gün boyunca Çırağan Kempinski Oteli’nde kamp yapmayı tercih etti. Cezalı olan Xabi Alonso ile Sergio Ramos’un yanı sıra Kaka ve Carvalho, İstanbul’a getirilmedi..

Bugün saat 15.30’da

Prosedür gereği deplasman takımının her zaman maçın oynanacağı statta idman yapması geleneği de bu kez bozuldu. Arena zemininin bozulmaması için Real’in son çalışmasını Beşiktaş İnönü Stadı’nda yapacağı öğrenildi. İspanyol devi bugün İnönü’deki antrenmanını saat 15.30’da gerçekleştirecek.

Ronaldo temkinli

REAL Madrid’in yıldızı Ronaldo, G.Saray karşısında Devler Ligi’nde ilk maçta alınan 3-0’lık galibiyet için, “Evet güzel bir avantajımız var ama hala savaşmak zorundayız. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’ni kazanır mıyız? Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Sakin olmalıyız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aysal, Ada’da ağırlayacak

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid Kulübü Başkanı ve yönetimine bugün Galatasaray Adası’nda bir kokteyl ve akşam yemeği verecek. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Aysal, İspanya’da kendilerini çok iyi ağırlayan dünya devinin  başkanı Florentino Perez, Butragueno ve Real Madrid CEO’su Sanchez ile diğer idarecilere özel dostluk yemeği verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!