Rasim Kara, buruk

Güncelleme Tarihi:

Rasim Kara, buruk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Karabükspor maçında erken gelen gol, 2 kırmızı kart ve ağır saha şartlarının oyun sistemlerini altüst ettiğini belirten Kara, ‘‘Beni en çok taraftar yaraladı’’ dedi.

Bursaspor'un Karabükspor deplasmanında 2-0 yenilerek Avrupa hedefinden bir adım daha uzaklaşması yeşil beyazlı taraftarlar arasında üzüntü yarattı. Teknik Direktör Rasim Kara, erken gelen gol, 2 kırmızı kart ve ağır saha şartlarının oyun sistemlerini altüst ettiğini belirterek şunları söyledi:

‘‘Karabükspor maçı bizim için dönüm noktası olacaktı. Ancak kar yağışı, erken gelen penaltı golü ve iki futbolcumuzun kırmızı kart görmesi bizi etkiledi. Beni asıl üzen nokta, taraftarların davranışı. Otele kadar gelip yaptıkları protesto çok üzücüydü. Taraftarımızı kötü günlerde de yanımızda istiyoruz.’’

Öte yandan Bursaspor yönetiminin, Karabükspor maçında kırmızı kart gören Vidolov ve Murat'a ağır para cezası verilmesini gündeme getireceği öğrenilirken Teknik Direktör Rasim Kara da bu iki futbolcusunun profesyonelce hareket etmediğini kaydetti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!