Rapaiç-Mijatoviç takası

Güncelleme Tarihi:

Rapaiç-Mijatoviç takası
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2001 00:00


Rapaiç-Mijatoviç takası Corriera Dello Sport gazetesi, Fenerbahçe Kulübü’nün, Fiorentina’ya Rapaiç-Mijatoviç takası önerdiğini idda etti.
Haberin Devamı

Gazetenin bu günkü haberinde sarı-lacivertli takımın yöneticilerinin 28 yaşındaki Hırvat futbolcu Rapaiç’i Fiorentina’ya verip, yerine 33 yaşındaki Yugoslav Mijatoviç’i almak istediğini iddia ederken, geçen hafta Fiorentina’dan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Mijatoviç’e, İngiltere’nin Middlesbrough Kulübü’nün de transfer teklif ettiği belirtildi. Ayrıca Fiorentina’nın da Mijatoviç’i gözden çıkardığı kaydedildi.

İNTER’İN YENİ HEDEFİ JARDEL
İtalyan gazeteleri, İnter'in Galatasaray’dan Emre ile Okan’ın transferini şubat ayı içinde gerçekleştirdiğni, mavi-siyahlı kulübün yeni hedefinin ise Mario Jardel olduğunu iddia ettiler.

NEWCASTLE UNITED HAKAN ŞÜKÜR’DE ISRARLI Bu arada İtalya basınında, İngiliz Newcastle United Kulübü’nün Hakan Şükür’ü transfer etme konusunda ısrarlı olduğu vurgulayarak, Alan Shearer’ın yerine forvette Hakan Şükür’e forma giydirmeyi hedefleyen İngiliz kulübünün, İnterli yöneticilerle görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!