"Rakibimizi eleyebiliriz, neden olmasın"

Güncelleme Tarihi:

Rakibimizi eleyebiliriz, neden olmasın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2012 17:34

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademesinde yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör İsmail Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada çekilen kurada Beşiktaş'ın kendilerine düşmesiyle futbolcuların, Of halkının sevinç yaşadığını belirterek, “Ama bu sevinci sadece Beşiktaş'ın düşmesiyle değil, maçta da alacağımız sonuçla yaşamalıyız. Olmaz diye düşünenler olabilir. Ama biz futbol diyoruz, neden olmasın, neden kazanmayalım” dedi.
Beşiktaş'ın bir önceki turu nasıl geçtiğini herkesin bildiğin dile getiren Batur, şöyle devam etti:
“Rakibimiz çok zor bir maç oynayarak Niğde Belediyespor karşısında turu zor geçti. Biz de İskenderun Demirçelikspor'u mağlup ettik. Soyunma odasında futbolcular, 'Beşiktaş düşsün' dedi. İstekleri oldu. Ligde dört büyük takımdan biri ile karşılaşacağız. Ama futbolu çirkinleştirmeden, güzel bir futbol oynayacağız. Trabzonlu futbolcuların neler yapabileceğini göstermeye çalışacağız. Oyunumuzu tutturabilirsek rakibimizi eleyebiliriz, neden istediğimiz sonuç olmasın. Pes etmeyeceğiz. Kupa tarihinde Pendik de Fenerbahçe'yi eledi, böyle çok maç oldu. Beşiktaş'ın bizi yenmesi normal olur ama biz yenersek çok konuşulur. Herkesin bizi konuşmasını istiyoruz.”

-İlginç bir maç olacak-

Ofspor ile Beşiktaş karşılaşması teknik heyetler bakımından da ilginç bir maç olacak. Daha önce futbolculuk döneminde karşı karşıya gelen iki teknik adam bu kez teknik direktör olarak birbirlerine karşı sınav verecekler.
Beşiktaş maçının Ofspor tarihinde güzel bir anı olarak kalacağını vurgulayan Batur, “Futbolculuğumda Beşiktaş'a karşı oynadım. Giresunspor ve Akçabat Sebatspor'da futbol oynarken kupa maçında Beşiktaş ile karşılaşmıştık. Beşiktaş'ta Samet hoca futbolcuydu. O zaman futbolcu olarak karşılaşmıştık, şimdi teknik direktör olarak karşılaşacağız. Bu da farklı bir anı olacaktır” diye konuştu.

-Futbolcu görüşleri-

Futbolculardan Savaş Topaloğlu, Of ve Trabzon camiasını en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, “Her zaman böyle maçlar bize denk gelmiyor. Böyle maçın tadını, havasını iyi bir şekilde değerlendirip maçı oynamayı düşünmüyoruz. İskenderun Demirçelikspor maçını kazandıktan sonra soyunma odasında herkesin telaffuz ettiği takım Beşiktaş'tı. Bu da bizim kendimize güvenimizi gösteriyor” dedi.
Of ilçesinin her alanda iddialı olduğunu, bunun da Of insanın yapısından kaynaklandığını söyleyen Savaş, “Ben de 7-8 yıldır buradayım. Of insanın ne düşündüğünü, istediğini biliyorum. Her yerde yarışcı olmuşlardır, istemişlerdir, elde de etmişlerdir. Of halkı Beşiktaş'ı yenmemizi bekliyordur. Biz de onları en iyi şekilde temsil ederek, istedikleri sonucu alacağız” diye konuştu.
Takım kaptanı Arslan ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini belirterek, şunları söyledi:
“Rakibi anlatmaya gerek yok. Elinden geleni yapan bir Ofspor sahada olacak. Kolay değil Beşiktaş gibi takımı ile orada yenmek. Ama futbol süprizlere açık bir oyun. O atmosferin güzelliğini, zevkini yaşamak amacında olacağız. Sonuca da bakacağız. Ofspor tarihin en önemli maçını oynayacağız. İlçede herkesin beklentisi. Hayalperest beklentiler de var 3-0, 5-0 yenelim diye. Tabii espiriyle karışık diyorlar. Biz Ofspor'u orada iyi temsil etmeye çalışacağız. 40 yılda bir böyle maç gelir. Sahada olan arkadaşlarım bunun kıymetini bilecektir.”
Ofspor Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu ise Beşiktaş ile oynayacak olmanın tatlı bir heyecanını yaşadıklarını, maçta Of'u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti.
İstanbul'da çok sayıda Oflu olduğunu söyleyen Hacıahmetoğlu, kendilerine 1600 bilet ayrıldığını da sözlerine ekledi.
Karadeniz ekibi, bu gece İstanbul'a gidecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!