Rahat olun

Güncelleme Tarihi:

Rahat olun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2009 00:00

Deneyimli teknik direktör, “Beşiktaş iyi yoldadır, kimse merak etmesin. Beşiktaşlıların bir şeyden korkusu olmasın, bu takım golcü mü değil mi, hep beraber göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Kayserispor maçına hazır

MUSTAFA Denizli, “Beşiktaş iyi yoldadır, kimse merak etmesin. Beşiktaşlılar rahat olsun” dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü, siyah beyazlı takımın dün yaptığı antrenman sırasında gazetecilerle sohbet ederken, sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş camiasına umut dolu mesajlar verdi. Denizli, “Beşiktaş iyi yoldadır, kimse merak etmesin. Bunu da göstereceğiz. Beşiktaşlılar rahat olsun. Beşiktaş’ı bizden daha fazla yaşayan ve düşünen yok” ifadelerini kullandı.

Sıkıntı yaşamayız
Bu sezon yaptığı 7 resmi maçta sadece 3 gol atabilen siyah beyazlı takımın gol sıkıntısı hakkındaki bir soruya ise Denizli, şu yanıtı verdi: “Beşiktaşlıların bir şeyden korkusu olmasın; bu takımın golcülüğünden... Bu takım geçen sezonun en golcü takımı değil mi? Bir takım bir sezonda bu özelliğini kaybetmez. Bu takım golcü mü, değil mi, hep beraber göreceğiz. Üstesinden geliriz, sıkıntı yaşamayız.”
Denizli, M.United maçında kadroya almadığı Bobo hakkindaki spekülasyonlara şöyle yanıt verdi: “Spor basınının olaylara bakış açısı... Niye böyle yapılır, amaç nedir, anlamak mümkün değil? Bu kadroda yer alan bütün futbolcular ilk 18’e, ilk 11’e girmek için burada bulunmaktadır. O gün için maç planlarımızın içinde Bobo yoktu. ” Teknik patron gerçek kimliklerine yavaş yavaş döndüklerini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!