'Quaresma’nın gitmesi de doğruydu gelmesi de'

Güncelleme Tarihi:

Quaresma’nın gitmesi de doğruydu gelmesi de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2015 22:25

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma’nın takımdan gitmesinin de geri dönecek olmasının da doğru olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bayrampaşa Kulübü ile yapılan işbirliği anlaşmasına dair törende konuşan Orman, Portekizli yıldızın transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, “Quaresma’nın gitmesi o gün mali açıdan ne kadar doğru geliyorsa, takım oyuncusu olması ve mali ilkeleri yerine getirmesi halinde gelmesi de aklıma yatıyor. Quaresma’nın transferi için ufak bir bonservis ödenecek. Son aşamalara gelmiştir” dedi. Q7 nedeniyle Macar sol açık Balazs Dzsudzsak’ın transferinin ise, mümkün görünmediğini kaydeden Orman, stoper için de durumun bugün yarın netleşeceğini söyledi.

TÜZÜK DEĞİŞSİN TEK SEÇİM YAPALIM

serdal Adalı’nın adaylık için seçim tarihinin netleşmesini beklediğini açıklamasına da değinen Orman “Seçim sandığını koyacağız. ‘Şimdi de ekim değil, mayıs diyorlar’, ona da kabul. Kendilerine bol bol süre veriyoruz. Ekim ayında sandığı koyacağız. Mayısta da bir seçim var. Tüzüğü değiştirir sandığı hemen koyarız. Böylece bir defa seçime gitmiş oluruz. Tek seçim yaparız. Tüzük tadili bittiği gibi seçime gideriz” dedi. Vodafone Arena’yı Fenerbahçe derbisine yetiştirmek istediklerini de yineleyen Orman, “İçerideki ilk 3 maçımızı dışarıda oynamak istiyoruz. Federasyon karar verecek. Talep kabul görmezse, Başakşehir stadını verdi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!