Q7 de Guti de bizi durduramaz

Güncelleme Tarihi:

Q7 de Guti de bizi durduramaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 00:00

Önceki yıllarda gollerini G.Saray için atan Necati Ateş, geçen sezona kadar F.Bahçe’nin başarısı için ter döken Deniz Barış ve yolu Beşiktaş’tan geçen Uğur İnceman, Süper Lig’in nabzını tuttu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ bu akşam, lige iyi bir başlangıç yapan Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek. Siyah beyazlılar için zor geçmesi beklenen karşılaşma öncesi, Antalya’ya gidip kırmızı beyazlı takımın, daha önce yolu üç büyüklerden geçen 3 yıldızı ile bir araya geldik. Önceki yıllarda gollerini G.Saray için atan Necati Ateş, geçen sezona kadar F.Bahçe’nin başarısı için ter döken Deniz Barış ve sezon başında Medical Park Antalyaspor’a transfer olan Uğur İnceman, isim sponsorları olan Medical Park Hastaneleri’nden esinlenerek doktor önlüğü giyip, Süper Lig’in nabzını ölçerek reçeteyi yazdılar. İlk olarak bugünkü rakipleri Beşiktaş’a gözdağı veren üçlü, “Guti’nin sakatlığı varmış. İyileşse de fark etmez. Quaresma (Q7) de bizi durduramaz. İnönü’den 3 puan çıkarıp döneceğiz” diye iddialı konuştular.

Haberin Devamı

Üç büyüklerin şansı yok

Medical Park Antalyasporu’un üç büyükler kökenli üç tecrübeli futbolcusu, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı için şunları söylediler...
Deniz Barış: “Antalyaspor’da gerçekten çok mutluyum. Mehmet Özdilek hocamız sayesinde özgüvenimizi yeniden kazandık.”
Uğur İnceman: “Buraya bonservisimle geldim. Beşiktaş Yönetimi, oynamamam için sözleşmeme madde ekletmiş. Benden korkmalarına gerek yok.”
Necati Ateş: “Geçen sezon Bursaspor şampiyon oldu. Bu yıl da şampiyon nadolu’dan çıkabilir. Üç büyük takıma bizden puan yok"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!