PTT yine üzdü: 88-80

Güncelleme Tarihi:

PTT yine üzdü: 88-80
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türk Telekom PTT, Avrupa Ligi'nde ikinci darbeyi evinde yedi. B Grubu'nda mücadele eden Mavi beyazlılar, İspanyollar'ın köklü takımı Estudiantes'e 88-80 yenildi.

Türkleştirilmiş yabancılarıyla birarada oynayamamanın sıkıntısını yaşayan Türk Telekom PTT, İspanyol takımı karşısında alışılagelmiş savunmasının dışına çıkınca, beklemediği bir yenilgi ile karşılaştı. Adam adama savunmayla oyuna başlayan mavi beyazlılar Miliçeviç ve Winslow ile kolay sayılar buldu. Estudiantes'in Whisby ve Miguel ile cevap vermeye çalıştığı ilk yarı Türk Telekom PTT'nin 45-35 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya ribaund üstünlüğünü rakibine kaptırarak başlayan Türk Telekom PTT, dışarıdan da istediği şutları atamadı. Sadece isabetli şut atan Tunç olunca, aradaki fark önce kapandı, ardından da oyuna denge geldi. Son 6 dakikaya karşılıklı basketlerle girilirken, Winslow'un 5 faul alması, mavi beyazlıların savunmada tamamen çökmesine neden oldu. Kemal'in arka arkaya kaptırdığı toplar ve pota altından da boş dönülmesi İspanyol ekibinin işini kolaylaştırdı ve Estudiantes, Başkent'ten beklemediği bir galibiyetle ayrıldı.

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Michail Davydov (**) (Rusya), Ladislav Janac (**) (Slovakya)

TÜRK TELEKOM PTT: Scott (*) 5, Bazareviçh (**) 12, Winslow (***) 16, Miliçeviç (***) 25, Tunç (**) 15, Alper (*), Kemal (*) 7

ESTUDİANTES: Whısby (***) 11, Jimenez (***) 15, Barcenas (**) 9, Miguel (***) 21, Vegina (***) 9, Thompson (***) 11, Escudero (**) 5, Garcia (**) 7.

İLK YARI: 45-35 PTT Lehine

5 FAUL: Winslow (34.26), Scott (39.35)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!