PSV'ye 6 aylık teknik direktör

Güncelleme Tarihi:

PSVye 6 aylık teknik direktör
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 13:55

Japon'yanın Grampus Eight Kulübü'nde teknik direktörlük yapan ve 31 Aralık 2007'de sözleşmesi sona erecek olan Sef Vergoossen'e teklif götürüldü.

Haberin Devamı

PSV Başkanı Jan Reker: "Teknik direktör bulmakta zorluk çekeceğimizi bilseydim, Ronald Koeman'ın Valencia'ya transferine onay vermezdim" 

PSV Eindhoven, Ronald Koeman'dan boşalan teknik direktör boşluğunu doldurmakta zorluk çekiyor. "Teknik direktör bulmakta zorluk çekeceğimizi bilseydim, Ronald Koeman'ın Valencia'ya transferine onay vermezdim" diyen PSV Başkanı Jan Reker, Ronald Koeman'ı sezon ortasında göndermekle büyük bir hata yaptıklarını kabul etti.

Hollandalı teknik direktörlerden Martin Jol, Fred Rutten, Dick Advocaat ve Huub Stevens'e teklif götüren ve bu sezon için olumsuz cevap alan PSV Eindhoven, yaşamış olduğu teknik direktör sorununu, takımın başına 6 aylık geçici teknik direktör getirerek gidermek istiyor.

Gelecek yıl yeni futbol sezonunda takımı Huub Steven'a teslim etmek isteyen PSV Eindhoven, şu anda yaşanan teknik direktör sıkıntısını geçici teknik direktörle gidermek istiyor. Kısa dönem teknik direktörlük için Ronald Koeman'ın kardeşi Erwin Koeman'ın da içinde yer aldığı bir çok teknik direktörün kapısını çalıp olumsuz cevap alan PSV Eindhoven, son olarak Japon'yanın Grampus Eight Kulübünde teknik direktörlük yapan ve 31 Aralık 2007'de sözleşmesi sona erecek olan Sef Vergoossen'a teklif görürdü. PSV kulüp Başkanı Jan Reker konu hakkında yaptığı açıklamada "Evet, Vergoossen'la dün görüştüm. Bir kaç gün içerinde konu netlik kazanır" diyerek Hollanda'da çıkan haberleri doğrularken, 60 yaşındaki Vergoossen'un Ağustos 2008 tarihine kadar takımın başına getireleceğinin sinyallerini verdi.

Haberin Devamı

PSV Eindhoven'un Japon kulübü Grampus Eight ile görüşmeleri devam ediyor. Yapılacak görüşmeler sonrasında kulüplerin anlaşmasından sonra Sef Vergoossen'in takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kısa süre önce Vergoossen, yapmış olduğu açıklamada, PSV'nin teknik direktör sorununu giderebilmesi için yardımcı olmaya hazır olduğunu belirtip, kısa dönem için PSV'de teknik direktör olmaya hazır olduğunu söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!