Profesyonel liglerin sevinemeyenleri

Güncelleme Tarihi:

Profesyonel liglerin sevinemeyenleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2013 11:18

Türkiye'de profesyonel liglerde heyecan devam ederken, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ve Gaziantepspor 6. haftada aldıkları galibiyetlerle bu sezon ilk 3 puanlarına ulaştılar.

Haberin Devamı

Süper Lig'de ilk 5 haftada galibiyet alamayan 2 takımdan biri olan Gaziantepspor, 6. haftada Kardemir Karabükspor'u 3-0, dün de Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla geçerek ilk galibiyetlerini aldılar. Bu sonuçlarla Süper Lig'de galibiyet almayan takım kalmadı.

Diğer 3 profesyonel ligde ise 17 takım henüz rakiplerini mağlup etmeyi başaramadı. PTT 1. Lig'de 1, Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de ise 8'er takım müsabakarlda 3 puan elde edemedi. PTT 1. Lig'de Kahramanmaraşspor'un henüz galibiyetle tanışmadığı liglerde 4. haftayı geride bırakan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Sarıyer, Giresunspor, Dardanelspor, Pendikspor, Aydınspor 1923 ve Gümüşhanespor, Kırmızı Grup'ta ise Bayrampaşaspor ve Bozüyükspor rakiplerine üstünlük kuramadı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ise Payas Belediyespor 1975, Silivrispor ile Belediye Bingölspor, 2. Grup'ta Çıksalınspor, Bursa Nilüferspor ve Elazığ Belediyespor, 3. Grup'ta da Kırıkhanspor ve Kocaelispor hanelerine 3 puan yazdıramayan ekipler oldular. Bu takımlardan Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Belediye Bingölspor ile 3. Grup ekibi Kocaelispor, oynadığı 5 maçta hiç puan alamadı.

Namağluplar

Toplam 14 ekibin henüz mağlubiyet almadığı profesyonel liglerde Süper Lig'de Galatasaray, PTT 1. Lig'de ise Ankaraspor şimdiye kadar sahadan puansız ayrılmadı. Bu ekiplerin yanı sıra Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa, Çankırıspor ve Sarıyer, Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor, Körfez Futbol Kulübü ile Bugsaşspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup Sivas Dört Eylül Belediyespor, Ümraniyespor, 2. Grup'ta Düzyurtspor, Orhangazispor, 68 Yeni Aksarayspor ve 3. Grup'ta İstanbulspor ve Menemen Belediyespor oynadıkları maçlarda en az 1 puan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!