Prince aday kadrosunda

Güncelleme Tarihi:

Prince aday kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 14:30

Bu yıl Polonya’da gerçekleştirilecek olan 2011 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Kadın Takımımız ile birlikte aynı grupta yer alan Rusya hazırlıklarını sürdürürken, Sparta&K Moscova Region formasını giyen Epiphanny Prince ve Becky Hammon, aday kadroda yer aldılar.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Prince, Kadınlar Euroleague’i kazandıkları sezonu maç başına 16.6 sayı  ortalaması ile noktalarken, ABD doğumlu oyuncu Rusya’nın bugün Güney Kıbrıs Rum kesiminde başlayacağı hazırlıklarının ilk etabında yer alamayacak. Prince de, takım kaptanı Maria Stepanova gibi hazırlık kampına ilerleyen günlerde katılacak.

Öte yandan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına start veren Rusya, geçtiğimiz sezondaki kadrosunun çekirdek yapısını korurken, tecrübeli oyuncular Irina Osipova, Ilona Korstin, Svetlana Abrosimova ve Olga Arteshina bu yılki kadroda da yer alıyorlar.

10-17 Mayıs tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum kesiminde hazırlıklarını sürdürecek olan Rus Milli Takımı, daha sonra 8 gün boyunca Novogorsk’da çalışacak.

27-29 Mayıs tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan hazırlık turnuvasında yer alacak olan Rusya, bu turnuvada Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Polonya ile karşı karşıya geldikten sonra tekrar Novogorsk’a geri dönerek çalışmalarını sürdürecek.

Haberin Devamı

Boris Sokolovskiy’in takımı, daha sonra Fransa’ya geçerek, Beyaz Rusya, Kanada ve Fransa’nın yer alacağı bir diğer hazırlık turnuvasına katılacak. 14-16 Haziran tarihleri arasında Novogorsk’da çalışmalarını tamamlayacak olan Rusya, ardından da Avrupa Kadınlar Şampiyonası için Polonya’ya gidecek.

Rusya, Avrupa Kadınlar Şampiyonası’nda millilerimizin yanı sıra A Grubu’nda Slovakya ve Litvanya’ya karşı mücadele edecek.

Rusya’nın aday kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor; Tatiana Vidmer, Irina Osipova, Natalia Vieru, Nadezhda Grishaeva, Marina Kuzina, Natalya Myasoedova, Svetlana Abrosimova, Olga Arteshina, Liudmila Sapova, Anna Petrakova, Maria Cherepanova, Tatiana Petrushina, Ilona Korstin, Ekaterina Ruzanova, Elena Danilochkina, Evgenia Belyakova, Katerina Keyru ve Tatiana Popova.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!