Pres, pres, pres

Güncelleme Tarihi:

Pres, pres, pres
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

DURMAK YASAK

Denizlispor'da pazar günü Galatasaray'la oynanacak ilk maç için geri sayım başlarken, Teknik Direktör Tevfik Lav, güçlü rakibini orta alanda durdurmayı planlıyor. ‘‘Galatasaray'ı en güçlü olduğu bölgede vuracağız’’ diyen Lav, ‘‘90 dakika durmak yasak. Eğer kazanmak istiyorsak, rakibimizden daha fazla koşmak ve pres yapmak zorundayız’’ şeklinde konuştu.

SİLAHLAR HAZIR

Timuçin’in asker, Yousef’in sakat olması nedeniyle sol kanatta sıkıntı yaşayan Lav, bu mevkide Serkan Görgeç’i oynatmaya hazırlanıyor. Sağ kanatta Ali Tandoğan, ortada Tolunay ve Levent'e görev vermesi beklenen Lav, beşinci adam konusunda Hakan Biçici ve Muzaffer arasında tercih yapacak. Tevfik Lav'ın forvetteki silahları ise Veysel ve Coşkun olacak.

HOROZ REKOR PEŞİNDE

DENİZLİSPOR yönetimi, pazar günü saat 19.00'da başlayacak Galatasaray karşılaşmasının biletlerini bugün satışa çıkaracak. Fiyatlar kapalı tribün 20, maraton 10, kale arkası 5 milyon lira olarak belirlenirken, biletlerin kulüp binası ve Delikliçınar Meydanı'ndaki standta satılacağı açıklandı. Galatasaraylı taraftarlara kapalı, kale arkası ve maratonun bir bölümünde toplam beş bin kişilik yer ayrıldı.

Süleyman 1 numara

GEÇEN sezondan bu yana devam eden kaleci sorununu çözmenin yollarını arayan Denizlisporlu kurmaylar, alternatif yaratmak için Ankaragücü'nden Adnan'ı transfer ederken, Galatasaray karşısında yine Süleyman'ın forma giymesi bekleniyor. Süleyman'ın form durumundan memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Tevfik Lav, ‘‘Biz sadece seçenekleri artırmaya çalışıyoruz. Süleyman'ın çalışmasından memnunum’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!