Premier Lig'i büyücüler sarmış!

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligi büyücüler sarmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 15:35

İngiltere Premier Ligi'nin milyonluk futbolcularının, performanslarını artırmak için sık sık büyücülere giderek binlerce Euro ödediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi’nde oynayan dünyaca ünlü yıldızların büyücülere binlerce Euro ödedikleri iddia edildi.

The Sun gazetesinde yayımlanan bir makalede her yıl milyonlarca sterlin kazanan ünlü futbolcuların başarılı olmak için Batı Afrika’dan getirdikleri büyücü doktorlara özel ritüeller yaptırdıklarını belirtti.

Premier Ligi büyücüler sarmış

Gazete, bu iddiasına West Bromwich Albion'dan Olympiakos’a transfer olan Brown Ideye (üstte) ve adını açıklamak istemeyen bir futbolcu eşinin açıklamalarını kaynak olarak gösterdi.

IDEYE: BU BİR TUZAK
Brown Ideye, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben Juju erkekleriyle birlikte hareket eden futbolcuları biliyorum. Bu bir tuzak. Bunlardan kısa vadede fayda alabilirsiniz ancak uzun dönemde ödeme yapmanız gerekiyor. Juju erkeklerinin pek çok şeye etkisi var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Premier Lig’de top koşturan Fildişi Sahili’nden bir futbolcu eşi ise çılgın iddialarda bulundu:
“Afrikalı futbolcuların bazıları için Juju adamları kulüp yöneticilerinden bile daha önemli. Kocamı durdurmak için çok şey söyledim. Kocam temizlenmek için birkaç kez köyüne gitti ancak ayda 2 bin Euro’ya yakın tutarlar ödedi.”

Premier Ligi büyücüler sarmış

LEKESİZ BEYAZ KEÇİ, KUZU VE TAVUK KESİYORLAR
Hakiki Juju adamlarının elektrik ve su olmayan kulübülerde yaşadığını belirten kadın, “lekesiz beyaz keçi, kuzu ve tavuk keserek çeşitli yeminler yapılıyor. Ancak bu adamlar lüks jeepler kullanıyor ve konaklarda yaşıyor. Birçok sahte büyücü doktor var. Kara büyü yapıp sahada sonuca etki etmeye çalışıyorlar. Pek çok yönetici de tribünlere gelen bu kişilerin farkında” diye konuştu.

"70 BİN EURO VER, SANA MAÇ KAZANDIRAYIM!"
Makalede yer alan ilginç hikayelerden biri de bir büyücü doktorun 70 bin Euro karşılığında İngiliz ekibine Avrupa maçını kazandıracağını söylemesiyle gelişti. Takımın oteline gelen büyücü Afrikalı bir oyuncu ve takım arkadaşıyla görüştü ancak anlaşma sağlanamadı. Takım bu iki oyuncunun hataları yüzünden maçı kaybetti. Bir kaynak ise şu açıklamalarda bulundu; “Tüyler ürpertici şeyler oldu.”

Haberin Devamı

Premier Ligi büyücüler sarmış

BURNLEY TAKIMINI BÜYÜCÜ CARLYON KURTARACAKMIŞ
Bu arada, İngiltere Championship'te mücadele eden Burnley'in beş oyuncusunun birden sakatlanması Kevin Carlyon adlı büyücüyü (üstte) harekete geçirdi. Carlyon, kötü ruhları uzaklaştırarak takımı kurtaracağını iddia etti.

BÜYÜ FİYATLARI

Troupkeka Milika

Maliyet:
550 Euro
Ritüel: Uzaktan yapılabilir ama gerçekleşmesi için 9 gün gerekebilir.
Ne yapmalı: Adınızı, doğum tarihinizi ve annenizin kızlık soyadını verin. Dokuz gün boyunca seksten uzak durun ve peştemal ile uyuyun
Faydaları: Takımın en golcüsü ve en iyi futbolcusu olacaksın

Premier Ligi büyücüler sarmış

Haberin Devamı

Sihirli halka veya kafa bandı

Maliyet:
450 Euro
Ritüel: Sihirli güçler ile kutsanmış halka
Ne yapmalı: Ayağınıza ya da başınıza takın
Faydaları: Her maç sırasında takım arkadaşlarını domine edeceksin. Kara büyü ve kötü ruhlardan korunacaksın.

BAKMADAN GEÇME!