Preko, Cimbom'a doğru

Güncelleme Tarihi:

Preko, Cimboma doğru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.saray, Gaziantepspor'un başarılı forvet oyuncusu Ganalı futbolcu ile önümüzdeki sezon için söz kesti. Preko, kendisine transfer teklif eden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, ‘‘Ben Fatih Terim'le el sıkıştım’’ dedi.

Dış transfer

Galatasaray, yeni sezon için dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakan sarı kırmızılılar, dış transferde atağa kalktı. G.Antepspor'un iki sezon önce Anderlecht Kulübü'nden transfer ettiği Preko Yaw'ın Galatasaray ile prensip anlaşması yaptığı öğrenildi.

Yıldırım’a red

Geçtiğimiz hafta oynanan G.Antepspor-Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kırmızı siyahlı takımın Ganalı futbolcusu Preko ile konuştu ve transfer teklifi sundu. Ancak Preko, Aziz Yıldırım'a teşekkür ederek, ‘‘Ben Fatih Terim'le el sıkıştım’’ dedi.

7 golü var

İki sezondur Gaziantepspor forması altında başarılı maçlar çıkartan ve bu sezon oynadığı maçlarda ligde 7 gol kaydeden 25 yaşındaki Ganalı futbolcu, eğer büyük bir pürüz çıkmazsa, önümüzdeki sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!