Potada yine olay

Güncelleme Tarihi:

Potada yine olay
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe-G.Saray maçı sırasındaki küfürler sinirleri tırmandırdı. Gerilimli maçta bir kamereman ile taraftar birbirine girdi. F.Bahçeli basketbolcular G.Saray tribünlerine yönelik şov yapınca sahaya bozuk para ve çakmak yağdı.

SON dönemde salonlara sıçrayan tribün terörü dün de F.Bahçe-G.Saray basketbol maçında sahnedeydi. Maç öncesi iki takım taraftarlarının taşkınlıkları nedeniyle 3 kişi polis tarafından salondan çıkarıldı. Maçın bitimine yaklaşıldığında ise sinirlerdeki gerginlik yumruklara yansıdı.

Basketbolu bırakıp G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yönelik küfürün sona erdirilmesi için son 4.41 saniyesine girilirken salonda anons yaptırılırken, son dakikada gerilim doruğa çıktı. Hakemlerin kararına itiraz eden protokol tribünündeki bazı taraftarlar, salondan çıkarken hakemlere yönelik çirkin sözler sarfetti. Görüntü almak için tribünden sahaya inmek isteyen NTV kameremanı ile bir taraftar arasında çıkan tartışmada ise yumruklar konuştu. Tribünleri ayıran camlar kırıldı. Maç sonrası F.Bahçeli oyuncuların soyunma odasından salona dönüp G.Saray tribünlerine şov yapması ise herşeyin üzerine tuz biber oldu. Sarı lacivertli basketbolcuların hareketleriyle çileden çıkan G.Saraylı taraftarlar sahaya bozuk para ve çakmak yağdırdı.

PARA YAĞDI

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki lig maçında tribünlerdeki gerilim baştan sona yüksekti. İki takım taraftarlarının küfürlü tezahüratı nedeniyle maç sırasında anons yapılırken, F.Bahçeli basketbolcuların karşılaşma sonrası soyunma odasından dönmesi sert tepki gördü. Sarı lacivertli basketbolcular salona dönüp, sevinç gösterileriyle G.Saray tribünlerine yönelince tribünlerden bozuk para ve çakmak yağdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!