Porsche Mobil 1 Supercup bir ilk

Güncelleme Tarihi:

Porsche Mobil 1 Supercup bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 18:37

Porsche Mobil 1 Supercup “Dünyanın en hızlı tek marka kupası” olarak ünlenmiş durumda. Farklı kıta ve ülkelerden son derece hızlı pilotların yer aldığı Porsche Mobil 1 Supercup’ta bu sene ilk defa iki Türk de yarışıyor.

Haberin Devamı

Porsche GT3 Cup Challange Eastern Europe 2010 sezon şampiyonu olarak Cenk Çeyişakar yarışmaya hak kazanırken, şampiyonayı geçen sene üçüncü olarak tamamlayan Yadel Oskan da dünyanın en hızlı Porsche pilotlarıyla 7-8 Mayıs 2011 hafta sonunda İstanbul Park’ta piste çıkıyor.

“Dünyanın en hızlı tek marka kupası” olarak ünlenen ve dünyanın en hızlı Porsche pilotlarının mücadele ettiği Porsche Mobil 1 Supercup 2011 sezonunun ilk ayağı 7-8 Mayıs 2010 tarihlerinde Türkiye GP’si ile eş zamanı olarak İstanbul Park’ta koşulacak. Yarışı Türk motorsporları severler için önemli kılan ayrıntı ise bu yılki yarışta iki adet Türk pilotun da yer alacak olması.

Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe 2010 sezon şampiyonu olarak Cenk Çeyişakar yarışmaya hak kazanırken, Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe 2010 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Yadel Oskan da dünyanın en hızlı pilotlarına ev sahipliği yapan Porsche Mobil 1 Supercup’ta yarışıyorlar. Böylece 7 Mayıs saat 18:15’te Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe’ta yarışmak üzere İstanbul Park’ta piste çıkacak olan iki pilot, bunun yanı sıra 7-8 Mayıs 2011 tarihlerinde Türkiye GP’si ile eş zamanlı olarak yine İstanbul Park’ta koşulacak olan Porsche Mobil 1 Supercup 2011 sezonunun ilk ayağında dünyanın en hızlı Porsche pilotlarıyla birlikte yarışacak. Cenk Çeyişakar ve Yadel Oskan Porsche Mobil 1 Supercup’ta yarışan ilk Türk pilot olarak öne çıkıyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!