Poldi’den asker selamı

Güncelleme Tarihi:

Poldi’den asker selamı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 23:16

G.SARAY’ın yıldızı Podolski, Twitter’dan asker selamı vererek bir paylaşım yapıp, “Yüreğim sizlerle, bayrak için toprağa düşen yüce asker! Türk Milleti’nin başı sağolsun” diye yazdı.

Haberin Devamı

Podolski daha sonra tweet’i yenileyip, “Hayatını kaybeden tüm askerler, yüreğim sizlerle! Türkiye’nin başı sağolsun” dedi.

HER ŞEHİT İÇİN ‘BURADA’ DENİLECEK

TÜRK Telekom Arena’daki Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi son dönemde şehit olan asker ve polislerimizin adları anons edilecek. Taraftarlar her şehidin adı anons edildikten sonra, “Burada” diyecek. İşte adı okunacak şehitlerimizin listesi...

29 ŞEHİT...

Iğdır’da şehit olan polislerimiz: Mehmet Parlak, Yusuf Yelkenci, Fehmi Şahin, Ali Koç, Haluk Varlı, Burak Zor, Yalçın Talık, Yaşar Doğancay, Hasan Eser, İbrahim Derindere, A. Can Kurtaran, B. Serhat Kaya, Nebi Gündoğan, Dağlıca’da şehit olan askerlerimiz: İlker Çelikcan, Tolga Artuğ, Özgür Yatakdere, Adnan Ergen, Uğur Yıldız, Resul Coşkun, Fatih Duru, Cihan Aksarı, Tayfur Hançer, Tuğrul Köseoğlu, Muharrem Öksüz, C. Salih Gözen, Okan Taşan, Harun Saltalı, Deniz Göçkün, Mustafa Özdemir...

Haberin Devamı

BALIKESİRSPOR’DAN ŞEHİDE SON GÖREV

BALIKESİRSPOR’dan örnek davranış... Kırmızı beyazlı takımın futbolcuları, teknik heyeti, başkan Tuna Aktürk ve yöneticileri şehit cenazesine katıldı. Balıkesirspor, Dağlıca’da şehit olan Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün’ün cenazesine gidip, Göçkün’ün sevenleri ve yakınlarını yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!