Polat:Fener panikte

Güncelleme Tarihi:

Polat:Fener panikte
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2006 00:27

Galatasaray Asbaşkanı Adnan Polat, "Fenerbahçe’nin son dönemde paniklemesine ve ’Adalet istiyoruz’ demelerine anlam veremiyorum. Fenerbahçe zaten iyi takım. Şanslar % 50-50" dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Adnan Polat, F.Bahçe’nin panikte olduğunu ve bunu anlayamadığını söyledi. Polat, "F.Bahçe’nin son dönemde paniklemesine ve ’Adalet istiyoruz’ demelerine anlam veremiyorum. F.Bahçe zaten iyi takım. Son haftalarda iyi futbol oynuyor. Centilmence bir şampiyonluk yarışı sürüyor. Şanslar % 50-50. Aynı centilmenlik sezon sonuna kadar sürmeli" dedi. Polat, F.Bahçe cephesinden Diyarbakır maçının İzmir’e alınmasıyla ilgili tepkilerin muhattabı olmadıklarını belirterek şöyle devam etti: "Sonuçta kararı veren federasyon. F.Bahçe de seyircisiz maçı Malatya’da oynadı. O kararı F.Bahçeliler mi aldı? Biz ağzımızı açmadık. V.Manisaspor’la önümüzdeki hafta oynayacakları maçın İzmir’e alınmasıyla ilgili talepleri var. Biz V.Manisaspor’la İzmir’de karşılaştığımızda rakibimizin stadı bakımdaydı. Müsabaka zorunluluk nedeniyle İzmir’de oynandı. O günkü şartlarla bugünkü şartlar aynı değil. Elmalarla armutlar karıştırılmasın. Kendileri mi federasyon adına karar vermek istiyorlar."

F.Bahçe’ye bir yemek davetinde de bulunan Polat, "F.Bahçe yönetimi, teknik kadro ve futbolcularını gelecek sezon Ali Sami Yen’de oynayacağımız maçtan bir gün önce G.Saray yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları olarak bir yemekte ağırlamak istiyoruz. Bu teklifi gelecek sezon da tekrarlayacağım. " dedi.

Haberin Devamı

Amsterdam’da turnuva

GALATASARAY Hollanda’da uluslararası turnuvaya katılacak. Turnuva düzenleme komitesinden yapılan açıklamada, Amsterdam Arena Stadyumu’nda 4-5 Ağustos’ta yapılacak karşılaşmalara G.Saray’ın da katılmayı kabul ettiği bildirildi. Ajax ve Manchester United’in da mücadele edeceği turnuvaya katılacak 4. takım daha sonra belli olacak. G.Saray 2003’te bu turnuvada Ajax ve Inter’in ardından 3. olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!