Podyuma çıkabilirdik

Güncelleme Tarihi:

Podyuma çıkabilirdik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 16:05

Renault'a göre Robert Kubica, tekerlek sorunu nedeniyle yarış dışı kalmasaydı podyuma çıkabilirdi.

Haberin Devamı

Polonyalı pilot, üçüncü sıradan iyi  bir kalkış yapmış ve Red Bull'dan Webber'i geçerek ikinci sıraya yerleşmişti. Ama daha sonra aracındaki sorun nedeniyle güvenlik aracı sürecinde kenara çekmek zorunda kalmıştı.

Takım Patronu Eric Boullier, Kubica'nın temposunun Red Bull pilotlarına yakın olabileceğinden şüpheli ama podyumun üçüncü basamağının mümkün olduğunu düşünüyor.

Boullier: "Gerçekçi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bana göre podyum mümkündü ve açıkça hayal kırıklığı oldu. Ama üstesinden geleceğiz"

"Tempomuz böyle pistlerde fena değil. Ama pilotlarımızın çok daha kolay sürmesini sağlamak için aracımın üzerinde hâlâ çalışmalıyız. Sezon bitmeden bir iki sonuç bekleyebiliriz düşüncesindeyim"

Kubica'nın tekerlek sorunu, Petrov'un da kalkıştaki kazası nedeniyle yarış dışı kalmalarına, Mercedes'in Renault karşısında elini güçlendirdi. Boullier, bu mücadelede henüz pes etmediklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Boullier: "Çok ciddi bir rakipler ve büyük saygı duyuyoruz. Açıkçası onlarla mücadeleye çok gerilerden gelip giriştik"

"Onlarla mücadele edebilmek iyi. Ama yeterli değil. Durumdan memnun değiliz. Ama bu bir adımdı. Gerçekçi olmamız ve ayaklarımızı yere basarak büyük kulüpte olmak için zorlamaya devam etmemiz gerek"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!