Podolski ve Yasin Öztekin arasında tartışma!

Güncelleme Tarihi:

Podolski ve Yasin Öztekin arasında tartışma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 22:03

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile oynadığı mücadelede Yasin Öztekin ile Lukas Podolski arasında sert bir tartışma yaşadı.

Haberin Devamı

Mücadelenin 80. dakikasında Yasin Öztekin sol kanattan sürüklediği pozisyonun sonunda kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu yandan auta gitti. Ceza alanı içinde, penaltı noktasında pozisyon alan Lukas Podolski, pozisyonun ardından koşarak yerdeki Yasin'in yanına gitti ve pas vermediği için takım arkadaşına büyük tepki gösterdi.

Podolski ve Yasin Öztekin arasında tartışma

Bir süre Yasin'e bağıran Podolski kendi yarı alanına doğru hareketlenirken; Yasin de kalktı ve Alman oyuncunun arkasından bir şeyler söyledi. Podolski'nin daha fazla söz dalaşına girmemesi üzerine iki oyuncu arasındaki gerilim daha fazla büyümeden noktalandı.
Podolski ve Yasin Öztekin arasında tartışma
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek Yasin Öztekin'le konuştu ve, "Sen hatalısın" anlamına gelen işaretler yaptı.

Haberin Devamı

Karşılaşma bitiminde pozisyon ile ilgili açıklama yapan Lukas Podolski, "Bunlar futbolda olağan şeyler. Sizin için büyük bir hikaye olabilir ama bizim için normal bir olay. Ben son 5 maçta çok fazla gol pozisyonuna giriyorum. Futbolda bunlar olabilir, var. Tepkim normal. Çünkü ben kazanmak istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!