Play-off bize sorulmadı

Güncelleme Tarihi:

Play-off bize sorulmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2011 00:00

Ligin teknik adamları, Lig TV’de yayınlanan Artık Futbol Konuşuyor programına katıldı. Fatih Terim tartışılan sistem ile ilgili olarak, “Keşke federasyon bizlerin de fikirlerini alsaydı” dedi.

Haberin Devamı

ŞANSAL Büyüka ve Melih Şendil, Türk futboluna yön veren isimleri Lig TV ekranlarında bir araya getirdi. Artık Futbol Konuşuyor’da teknik direktörler, kaptanlar, yorumcular ve MHK başkanıyla futbolun merak edilenleri konuşuldu.Play-off sisteminin nasıl işleyeceği konusunda bir hayli meraklı olan teknik direktörler, kendi aralarında bu konuda fikir alış verişinde bulundu.

Uygulama alt ligde olsaydı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, play-off ile ilgili olarak, “Bu konuda Futbol Federasyonu ve kulüp yöneticileri bir karar aldılar ve uyguladılar. Keşke federasyon bütün teknik direktörlerle bir toplantı yapsaydı, bizlerin de fikirlerini alsaydı. Ama illa ki Türk futbolunun buna ihtiyacı vardı, alt liglerde uygulama yapılırdı. Olumlu bir sonuç alınırsa, Süper Lig’de uygulansaydı” dedi.

Futbolcular ne yapacak?

Haberin Devamı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de, bu sistemi eleştirdi, “Nisanda ligler bitecek. 4 ay gibi bir sürede diğer futbolcular ne yapacak? Ligi 10. bitiren takımdan Milli Takım’a futbolcu seçilse, onu nasıl hazır tutacaksınız” yorumunu yaptı.

Kaptanı cumartesi görecekler

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ise kimin kaptan olacağı yönündeki soruya, “Cumartesi günü oynanacak maçta herkes bunu görecek” yanıtını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, da takımdan ayrılan futbolcuların kendilerini etkilemeyeceğini iddia etti.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!