Piyango kime vuracak

Güncelleme Tarihi:

Piyango kime vuracak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 00:00

Kartal’da 11 yabancıdan en az 5’i gönderilecek. Liste başında kiralıklar Zapotocny ve Gordon Schindenfeld yer alırken, yerli oyuncu konusunda da gözden düşenlerin listesi bir hayli kabarık.

BEŞİKTAŞ bu sezon hedeflerini tutturamamanın keyifsizliğini yaşarken, yeni kadro ve yeni oyuncular için de herkes teknik direktör Mustafa Denizli’nin ağzına bakıyor...

Sezon bitmeden Rüştü, Yusuf, Hakan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Uğur ile sözleşme imzalayan yönetim bu konuda eleştiri alırken, kaçan şampiyonluğun da nedenini bir çok Beşiktaşlı ‘erken’ imzalara bağladı.

Denizli söylemişti

Yerli olarak genç yetenekler peşinde koşan Kartal’da gerçek sıkıntı yabancı kontenjanı. Elinde şu anda 11 yabancı futbolcu bulanan siyah beyazlı yönetim, Denizli ile birlikte bunlardan kurtulmanın planlarını yapıyor. Özellikle kiralık olarak verilen Zapotocny (Bursaspor) ve Gordon Schindenfeld (Sturm Graz) ile yollarını ayırmayı düşünen futbol komitesi, teknik patronun F.Bahçe maçı sonrası, “Gelecek sezon takımda kalacak oyuncular son maçlarda gösterecekleri performansa göre belli olacak” sözlerini dikkate alarak gidecekler konusunda ince eleyip sık dokurken, topun ağzında Sivok, Tabata, Fink isimleri ilk sırada gösteriliyor.

2 yerli gitti

Yabancıların yanı sıra yerli oyuncularda da gidecekler listesi şekillenmeye başladı. Devre arasında büyük umutlarla alınan kaleci Ramazan, Erkan Zengin, Batuhan, Korcan gözden düşerken, İbrahim Kaş ve Serdar Özkan’la da yollar kesin olarak ayrıldı.

Türk statüsünde oynayan Mert Nobre’nin performansı ise bu oyuncuyu bir anda gözden düşürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!