Piyango gibi!

Güncelleme Tarihi:

Piyango gibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2005 02:13

Metz Başkanı Charles Malinars, Haim Fresco’nun yakın dostu olduğu için Ribery’yi G.Saray’la masaya oturmadan ve hiçbir konuyu konuşmadan verdi. Sarı kırmızılı kulübün genç oyuncuya çok cüzi bir ödeme yapacağı belirtildi.

Maliyetleri çok yüksekti

Galatasaray, Brezilyalı Ze Roberto ve Tomas Locatelli derken, dün gece saat 03.00’te Franck Ribery’yi getirdi. Bu beklenmedik gelişme de sarı kırmızılı takımda başkan Özhan Canaydın’ın Fransız iş ortağı Haim Fresco’nun büyük katkısı olduğu ortayı çıktı. İki yıldız oyuncudan transferlerinin yüksek maliyeti yüzünden vazgeçen sarı kırmızılı takımda başkan Özhan Canaydın devreye girerek Fransız iş ortağı Haim Fresco’dan yardım istedi.

Haim Fresco onay aldı

Fresco, Metz’de forma gilen Franck Ribery ile görüştü ve ‘evet’ yanıtını aldı. Metz Kulübü Başkanı Charles Malinars, Haim Fresco’nun yakın dostu olduğu için Ribery’yi sarı kırmızılı kulübe verirken, ne masaya oturdu, ne de para konusunu konuştu. Bu oyuncuyu eşi ve menajeriyle İstanbul’a gönderdi. Cimbom’un bu transferde yalnızca genç oyuncuya cüzi bir para ödeyeceği belirtilirken, genç futbolcu şöyle konuştu:

F.Bahçe’yle görüştüm

Çok kısa sürede gerçekleşen bir transfer oldu. Son 1 yıldır Türkiye’de bir çok takımla bağlantılarım vardı. F.Bahçe ve Beşiktaş ile de görüşüyordum. Ancak G.Saray’dan teklif gelince, hiç düşünmeden kabul ettim. Avrupa’da oynayıp G.Saray’ı tanımamanız imkansız. İlk günlerde baskı altında olacağım. Ben baskı altında forma giyebilecek bir futbolcuyum. G.Saray’da forma giymeye hazırım. Hiçbir sakatlığım yok.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!