Pınar Karşıyaka evinde kral

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka evinde kral
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 20:26

Deplasmanda galip gelmekte zorlanan Pınar Karşıyaka, bu sezon İzmir'de kazandığı maçlar sayesinde play-off hattına tutundu.

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Ligi’nde deplasmandaki 11 müsabakanın 8’ini kaybeden Pınar Karşıyaka, deplasmanda son 9 sınavından yalnızca 1 galibiyet çıkarabildi. İç sahada ise bambaşka bir kimlik sergileyen Pınar Karşıyaka, İzmir’de oynadığı 13 maçın 11’ini kazandı. Cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı son karşılaşmada Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 90-79 yenen Pınar Karşıyaka, 14 galibiyete ulaşarak normal sezonun bitimine 6 maç kala play off’a çok yaklaştı.

Pınar Karşıyaka’da son transfer Abercrombie 17 sayıyla takımın en skorer ismi olarak uyum sorununu atlattığını kanıtlarken, kazanılması gereken bir maçı galip tamamladıklarını belirten ıntrenör Ufuk Sarıca, “Play off’u garantilemedik ama artık daha rahat konumdayız. Finallere en iyi yerden başlamak istiyoruz” dedi. Sarıca, sakatlığı nedeniyle 3 aydır forma giyemeyen pivot Palacios’un dönüşü konusunda umutsuz olduğunu da söyledi.

BELEDİYE SALONUN İSMİNİ DEĞİŞTİRECEK
Karşıyaka Belediyesi ise Karşıyakalı taraftarların “Arena” adını verdiği Karşıyaka Spor Salonu’nun adını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu olarak değiştirmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2002’den bu yana pek çok stat yapıldı. Bu statların tümünün yenilenmeden önceki ismi Atatürk Stadyumu’ydu, yeniledikten sonra hepsini ‘Arena’ yaptılar. Konya Atatürk Stadı, ‘Konya Arena’ oldu. Malatya İnönü Stadı ‘Malatya Arena’ oldu. Bizim de spor salonumuz var ‘Arena’. Onun da adını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu olarak değiştireceğiz. Önümüzdeki mecliste onun da kararını alacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!