Pendik'te Boat Show şöleni

Güncelleme Tarihi:

Pendikte Boat Show şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2010 16:15

İlki geçtiğimiz sene düzenlenen ve İstanbul’un denizde yapılan yat fuarı olma özelliğine sahip İstanbul Boat Show yarın başlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Pendik’teki Marinturk İstanbul Cityport Marina’da 20-25 Ekim 2010’da yapılacak fuar ziyaretçileri, birbirinden güzel yaklaşık 300 tekneyi doğal ortamında, yani denizde görüp incelemenin yanında, beğendikleri veya satın almayı düşündükleri yatı test etme şansını da yakalayacaklar. İstanbul Boat Show’da sadece yelkenliler ve motoryatlar değil, balık avı malzemelerinden şişme botlara, alarm sistemlerinden ses ve görüntü teknolojilerine, klima ve ısıtıcılardan elektronik seyir cihazlarına kadar binlerce ürün de sergilenecek.

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 30 bin ziyaretçinin gezdiği fuara, bu yıl değişken hava koşullarına karşın 50 bin ziyaretçi bekleniyor. 600 markayı temsil eden 250 firmanın yer aldığı fuarda en büyük ilgili A Pontonu’ndaki bağlı olan megayatlar çekeceğe benziyor. Ziyaretçilerin birbirinden muhteşem bu tekneleri gezebilmek için ya özel davetli olmaları ya da stant önündeki görevlilerden randevu almaları gerekiyor.

Bu sene her bir iskelenin başına, o iskelede sergilenen teknelerin temsilcisi olan firmaların, çadır tarzındaki özel stantları yer alıyor. Böylece ziyaretçiler daha çabuk hizmet alabilecekler ve firma yetkililerinin eşliğindeki tekneleri yakından görüp tanıyabilecekler. Marinturk İstanbul Cityport Marina’nın kaliteli atmosferini destekleyen kafeler ve mağazaların, fuarı ticari bir faaliyetten olmaktan çıkarıp gün boyu yaşanabilecek bir eğlenceye dönüştürdüğünü de unutmamak lazım.

Giriş ücretinin 20 TL olduğu fuara www.boatshow.com.tr adresinden online olarak bilet alındığında 15 TL ödeniyor. Yacht Türkiye dergisinin Ekim 2010 sayısını alanlar ise sadece 7 TL ödeyerek hem Türkiye’nin en güzel ve en kaliteli yat dergisine sahip olacaklar, hem de derginin kapağındaki “İstanbul Boat Show Davetiyeniz Hediye!” ibaresi doğrultusunda fuara özel davetiyeyle girecekler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!