Pele ve Messi İngiltere'de

Güncelleme Tarihi:

Pele ve Messi İngilterede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 12:23

İngiltere Güney Konferans Ligi’nde mücadele eden Farnborough takımı yaptığı ilginç sponsorluk sözleşmesiyle Pele’den Messi’ye pek çok yıldızı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Elbette bu işin şaka kısmı ancak gerçek olan formalarda futbol sahalarının efsane oyuncularının isminin yazıyor olması.

İrlanda’nın güçlü bahis şirketlerinden biri olan Paddy Power ile 100 bin Euro’luk bir anlaşma yapan ekip, hem batmaktan kurtuldu hem de formalarında futbol yıldızlarının isimlerine yer vererek kısa sürede herkes tarafından tanınan bir takım haline geldi.

F.C Farnboroughg kadrosunda;
Maradona, Messi, Zidane, Pele, Lineker, Cruyff, Cafu, Beckham, Roberto Carlos, Alan Hansen, Beckanbauer, George Best ve Gascoigne gibi yıldızlar yer alırken teknik direktörlük görevini ise Jose Mourinho yapıyor.

Kulüpten yapılan, “artık insanlar yıldızları izlemek için Camp Nou’ya değil Farnborough’a gelecek” şeklindeki açıklama tıpkı formalarda yapılan bu ilginç değişikliği aratmadı.

Mourinho unvanını alan teknik direktör Spencer Day ise, “Buradan gitmeye hazırlanırken şimdi dünyanın en iyi takımını çalıştıracak olmak inanılmaz. Tek kötü haberim 10 numarayı Maradona’nın mı yoksa Pele’nin mi giyeceği konusundaki kavga” ifadeleriyle adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!