Pazarspor'dan taraftarlara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Pazarspordan taraftarlara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 14:54

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Eyüpspor'u konuk edecek Pazarspor'da, kulüp başkanı Hüseyin Yangın, taraftarları maça davet etti.

Haberin Devamı

Yangın, yaptığı açıklamada, geçen yıl büyük bir kararlılık ve inançla yeniden yükseldikleri Spor Toto 2. Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini belirtti. Eyüpspor maçıyla ligde yeniden üst sıralara yükselmek için hamle yapmak istediklerini ifade eden Yangın, "Son iki maçı kaybederek ligin ikinci yarısında ilk kez puansız iki hafta geçirdik. Bu iki haftadan herkesin alacağı dersler olmakla birlikte en büyük görev tabi ki hocalarımıza ve sporcularımıza düşüyor. Yeniden bir çıkış yakalamak için Eyüpspor maçı büyük bir önem taşıyor" dedi.

Taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgisini beklediklerini söyleyen Yangın, "Taraftarlar olmadan bir kişi eksiğiz. Onlardan hem maça gelerek hem de tribün desteği vererek Pazarspor'a olan güvenlerini ve inançlarını iletmelerini bekliyorum. Ligde kalan 4 maçımızda kapalı tribün bilet fiyatını 5 lira, maraton tribün bilet fiyatlarını ise 3 liraya düşürdük. Taraftarlarımızı cumartesi günü stada davet ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!