Partizan tam kadro geliyor

Güncelleme Tarihi:

Partizan tam kadro geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2008 00:00

Partizan, İstanbul’a umutlu geliyor. Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 2-2 berabere kaldığı rakibi Partizan Belgrad 5 takviye ile rövanş maçına hazırlanıyor.

Olimpiyat Oyunları’nda oldukları için Belgrad’daki ilk maçta forma giyemeyen Toçiç, Fejsa ve Jovanoviç, sakatlığı geçen Zuca ve cezası biten takımın 10 numarası Moreira’nın da katılmasıyla tam kadro Fenerbahçe maçına bilenen Sırp ekibinde antrenmanlar da basına kapatıldı.

Son lig maçını cuma akşamı oynayan ve 3 gündür Fenerbahçe maçına konsantre olan Belgrad ekibinde teknik direktör Slavisla Jokanoviç antrenmanları basına kapatarak futbolcularına ilk maçtaki hataları gösterip, yeni taktiği ezberletmeye çalışıyor. Jokanoviç, özel bir taktikle futbolcularını hazırlarken, Fenerbahçe’nin Süper Li’ge kötü başlangıç yapmasının ve geçen yılki performansından çok uzak kalmasının Belgrad ekibini umutlandırdığı belirtildi.

Sırp medyasında yer alan haberlerde futbolcular iyimser konuşarak, "İlk maçta Fenerbahçe’yi durdurmayı başardık. Bunu yine yapabiliriz. Şimdi rakibimizi daha iyi tanıyoruz ve eksiklerimiz de takıma katıldı. Tur şansımız var" dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!