Paris Saint Germain – Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Paris Saint Germain – Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 16:45

UEFA Şampiyonlar Liginde 2. tur Paris Saint Germain ve Chelsea karşılaşması ile başlayacak. Başarılı iki takımın karşı karşıya geleceği müsabaka çekişmeli geçecek. Merakla beklenen karşılaşma için her iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Peki, Paris Saint Germain – Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginin 6. haftasında evinde Şahtar Donetsk’i misafir eden Paris Saint Germain maç sonunda 2 – 0’lık galibiyetle son 16 turuna çıkmaya hak kazanmış ve Chelsea ile eşleşmişti. Chelsea ise evinde Porto’yu ağırlamış ve rakibi gibi karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Her iki takım da ilk karşılaşmadan galip ayrılarak rövanşa avantajlı gitmek için uğraşacak. Heyecan dolu mücadele merakla bekleniyor.

PARİS SAİNT GERMAİN – CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Paris Saint Germain – Chelsea karşılaşması maç detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 16 Şubat 2016 Salı

Maç Saati: 21:45

Stat: Parc des Princes

Yayın: TRT 1

PSG MARCO VERRATTİ’NİN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Paris Saint Germain İtalyan orta saha oyuncusu Marco Verratti'nin sözleşmesini 2019 – 2020 sezonuna kadar uzattığı bilgisini verdi. Konuyla alakalı yapılan açıklamaya göre daha önce Haziran 2017 senesinde bitecek olan kontratı 2019 senesine kadar yenilendi ve 23 yaşındaki yıldız futbolcu da sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

2012 senesinde 12 milyon avro karşılığında Pescara'dan transfer ettiği Marco Verratti, 3’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 9 kupa kazandı. PSG forması ile 155 maça çıkan genç yıldız, uzun bir süre daha PSG forması ile top koşturacak.

PARİS SAİNT GERMAİN’DE CHELSEA MAÇI ÖNCESİNDE KRİZ

Bu akşam oynanacak Chelsea maçı öncesinde Paris Saint Germain’de kriz çıktı. Paris Saint Germain oyuncularından Serge Aurier, teknik direktör Laurent Blanc'a hakaret ettiği gerekçesiyle bu akşam oynanacak olan maçta forma giyemeyecek. Yaşananların ardından BFM kanalına açıklama yapan Serge Aurier, kabul edilemez bir şey yaptığını söyleyerek, teknik direktör Laurent Blanc ve takım arkadaşlarından özür dilediğini açıkladı. Olanlardan ve sonuçlarından dolayı üzgün olduğunun altını çizen Aurier, Laurent Blanc'a kendisi ve takım için yaptıklarından dolayı müteşekkir olması gerektiğini ifade etti.

Bugün gerçekleşecek maç öncesinde Serge Aurier’in kadro dışı bırakılması büyük yankı uyandırmıştı. Arkadaş sohbeti ortamında teknik direktör Blanc ve İbrahimovic hakkında, hakaret içeren kelimeler kullanan Aurier’in konuşması sosyal medyada yayınlanmış ve kadro dışı bırakılmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

PARİS SAİNT GERMAİN VE CHELSEA 9. RANDEVUYA ÇIKACAK

Şampiyonlar Ligi ikinci yarının ilk mücadelesi Paris Saint Germain ve Chelsea arasında oyanacak. Bugüne kadar 8 kez karşı karşıya gelen Paris Saint Germain ve Chelsea arasında oynanan maçların ikisi Chelsea’nin biri ise Paris Saint Germain’in galibiyetiyle sonuçlanırken, 5 karşılaşma ise berabere bitti.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PROGRAMI

UEFA Şampiyonlar Liginde ikinci tur maçları bu akşam Paris Saint Germain – Chelsea karşılaşmasıyla başlayacak. İkinci tur maçlarında ilk maçlar 16 – 17 ve 23 – 24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Rövanş karşılaşmaları ise 8 -9 ve 15 – 16 Mart tarihlerinde oynanacak.

Haberin Devamı

Çeyrek final kuralarının 18 Mart tarihinde çekileceği bildirilirken, bu sene final maçının 28 Mayıs tarihinde İtalya’nın Milano şehrinde bulunan San Siro Stadyumunda oynanacağı açıklandı.

PSG ve Chelsea maçının yanı sıra geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Barcelona ise Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada oyuncu Arda Turan ise ilk kez Barcelona forması ile Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16'nın fikstürü aşağıdaki gibidir;

İLK MAÇLAR

16 Şubat 2016 Salı

Paris Saint Germain – Chelsea (21:45)

Benfica – Zenit (21:45)

17 Şubat 2016 Çarşamba

Gent – Wolfsburg (21:45)

Roma - Real Madrid (21:45)

23 Şubat 2016 Salı

Arsenal – Barcelona (21:45)

Haberin Devamı

Juventus - Bayern Münih (21:45)

24 Şubat 2016 Çarşamba

PSV Eindhoven - Atletico Madrid (21:45)

Dinamo Kiev - Manchester Cit (21:45)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!