Parasını istemeye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Parasını istemeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2011 00:00

Yılda 2.7 milyon Euro alan İspanyol yıldız bu parayı cebine koyup gitmeyi planlıyor.Beşiktaşlı yöneticiler ise, “Sezonun tamamını değil, bu zamana kadarki alacaklarını veririz” dedi. Taraflar hafta içinde bir araya gelecek ve Guti’nin durumu netleşecek.

Haberin Devamı

BÜYÜK umutlarla transfer edilmesine rağmen bekleneni veremeyen ve Beşiktaş’ta büyük sorun olan Guti, parasını istemek için İstanbul’a geliyor.

Geçen hafta mazeretsiz olarak idmana çıkmadığı için yönetimin kendisine ceza vereceğini öğrenen ve ülkesi İspanya’nın yolunu tutan İspanyol futbolcu, bundan böyle siyah beyazlı formayı giymemekte kararlı. Dün sabah yöneticileri telefonla arayan Guti’nin, “Sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarımı verin, gideyim. Birlikte yapamayacağımız belli. Ben kulübü de sizleri de zor durumda bırakmak istemiyorum. Sadece hakkım olan parayı istiyorum” dediği öğrenildi.

Gözünün ne kaptanlık ne de başka bir şeyde olduğunu da dile getiren İspanyol yıldız, “Carvalhal ile anlaşamadığım ortada. Bana sıcak bakmıyor. Beşiktaş’ta aradığımı bulamadım. Zaten beklenen futbolu da sergileyemiyorum. Kimseye herhangi bir kırgınlığım yok. Bana anlayış gösterir ve sezon sonuna kadar almam gereken 2 milyon 700 bin Euro’yu verirseniz, başka hiçbir talepte bulunmadan sözleşmemi feshederim” dedi.

Haberin Devamı

Hafta içi görüşecekler

Siyah beyazlı yöneticiler ise Guti’ye, böyle bir talebi kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, “Biz sana sezon sonuna kadar olan alacaklarını değil, bu zamana kadar olan paranı veririz. Bunun dışında bir ödeme yapmamız söz konusu olmaz” cevabını verdiler.

Noter çağrıldı

Beşiktaş yöneticileri ile Guti hafta içinde bir araya gelerek, konuyu çözüme kavuşturmaya çalışacak. Bu arada, kendisine verilen ekstra izin süresini de aşarak dünkü antrenmana katılmayan tecrübeli futbolcu için Nevzat Demir Tesisleri’ne noter çağrılıp zabıt tutturulduğu öğrenildi.

Sevgilisiyle çok mutlu

BEŞİKTAŞ’taki günleri sayılı olan Guti, yeni sevgilisiyle gününü gün ediyor. İspanyol oyuncu 31 yaşındaki Arjantinli Romina Belluscio ile birlikte. Tescilli
güzel olan Belluscio, geçmişte profesyonel mankenlik yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!