Paraguaylı Toledo Kayseri'de

Güncelleme Tarihi:

Paraguaylı Toledo Kayseride
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2006 19:32

Kayserispor'un Real Zaragoza'dan transfer ettiği Paraguaylı Oscar Toledo, milli takımının Dünya Kupası'ndan elenmesinin ardından Kayseri'ye geldi. 30 yaşındaki oyuncu, yarın resmi sözleşme imzalayacak.

Toledo, Kadir Has Tesisleri'nde genel menajer Süleyman Hurma tarafından karşılandı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Toledo, Kayserispor'da top koşturacak olmasının kendisini mutlu ettiğini ve başarılı olmak için geldiğini söyledi.

Dünya Kupası maçlarını değerlendiren tecrübeli sol kanat oyuncusu, "Paraguay olarak bir üst tura çıkamadığımız için üzgünüm. Almanya'ya giderken bir üst tura çıkmayı planlıyorduk, olmadı" dedi.

Sakatlığının nüksetmemesi için yedek beklemeyi tercih ettiğini, bunda Kayserispor'a gelecek olmasının ve İntertoto maçlarının da etkili olduğunu ifade eden Toledo, hangi takımı favori gördüğü şeklindeki soruya, "İzlediğimiz maçlar içerisinde iki takım dikkatimi çekti. Bunlardan biri Arjantin, diğeri ise İspanya. İspanya'nın olmasını çok istiyorum" yenıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!