PAOK 1-0 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

PAOK 1-0 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2010 00:00

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın PAOK takımına 1-0 yenildi ve tur şansını Kadıköy'e bıraktı. Yeni transfer Niang ise oynadığı futbolla olumlu sinyaller verdi.

Haberin Devamı

Yunanistan temilcisine galibiyeti getiren golü 20. dakikada Vieirinha kaydetti. PAOk takımının etkili oyuncularından Vitolo, 57. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.

PAOK'UN GOLÜ 20. DAKİKADA VIEIRINHA'DAN -WEB TV

GÖKHAN GÖNÜL TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARDI -WEB TV

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Sarı-lacivertli temsilcimizin İstanbul'daki rövanş karşılaşmasında tur atlaması için sahadan 2-0, 3-1 gibi en az 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Maçta oluşacak her türlü beraberlikte ve PAOK takımının galibiyetinde Yunan temsilcisi tur atlayacak. 1-0 Fenerbahçe galibiyetinde maç 30 dakika uzayacak.

BASTIRDIK AMA ATAMADIK

Özellikle Vitolo'nun 57. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmasından sonra Fenerbahçe oyunun tüm kontrolünü eline aldı. Maçın sonuna kadar neredeyse tek kale oynayan sarı-lacivertli ekip istediği golü atamadı.

Haberin Devamı

KOCAMAN: İKİNCİ MAÇTA TURU GEÇECEĞİZ

MAÇIN CANLI ANLATIMI

ATATÜRK POSTERLERİNE EL KOYDULAR

Fenerbahçe'nin Yunanistan'ın Selanik kentinde PAOK ile oynayacağı Avrupa Ligi play-of eleme maçında sarı lacivertli takıma destek vermek için gelen taraftarlar polis kordonu altında stada geldi. İstanbul'dan yola çıkan Sarı-lacivertli takımın taraftarları Türkiye sınırından sonra 150 kilometre sonra Kavala yakınlarında polis tarafınmdan durduruldu. Taraftarları taşılan otobüsün önünde ve arkasında iki polis aracı ile Selanik'e kadar getirildi. Selanik girişinde durdurulan otobüsün içinde Yunan polisi tek tek arama yaptı. Taraflarların yanında getirdiği Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine Yunan polisi el koydu. Polis kordona altında maçın oynanacağı Toumba Stadı'na gelen Sarı lacivertli taraftarların bulunduğu tribünde de güvenlik önlemleri devam etti.

NİANG İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ikinci yarasında Semih'in yerine oyuna giren Fenerbahçe'nin yeni transferi Mamadou Niang, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Karşılaşmanın 41. dakikasında saha kenarında ısınmaya başlayan Niang, devre arasında ısınmaya devam etti. İkinci yarıda oyuna giren Niang, 63. dakikada bir pozisyonda sakatlık geçirdi. Bu sırada PAOK'lu futbolcu Lino'nun Fenerbahçe yedek kulübesine “değiştirin” işareti yapması dikkati çekti. Kenara alınan Niang, tedavisi yapıldıktan sonra oyuna geri döndü. Niang, ilk maçı olmasına karşın etkili oldu. Oynadığı süre zarfında olumlu sinyaller veren Niang, sonucu değiştirmeye yetmedi.

AVRUPA'DA BU SEZON HENÜZ GALİBİYET YOK

Haberin Devamı

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman ile bu sezon Avrupa'da yaptığı 3 maçta da galibiyet elde edemedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarında Young Boys ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, kendi sahasında 1-0 yenilerek elenen sarı-lacivertliler, PAOK deplasmanından da 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!