Pantani kokain kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Pantani kokain kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2004 01:58

İtalya'nın gelmiş geçmiş en iyi bisikletçisi olarak gösterilen ‘‘Korsan’’ lakaplı Marco Pantani'nin ölümündeki sır perdesi aralandı. Pantani'ye yapılan otopsi sonucu beyninde ödem oluştuğu ve bunun da yüksek dozlu kokain ve sakinleştirici ilaçların kokteylinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Pantani'nin Rimini'ye gitmeden önce bankadan çektiği 20 bin Euro'nun da ortada olmadığı ifade edildi.

Ünlü bisikletçiyi canlı olarak en son görenlerin Murat Didin'in çalıştırdığı Conad Rimini'nin aynı otelde kamp yapan basketbolcuları olduğu da ortaya çıktı. Öte yandan Pantani, sevenlerinin göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Pantani için Cesenatico'daki San Giacomo Kilisesi'nde düzenlenen cenaze törenine, ünlü isimlerin yanı sıra hayranları yoğun ilgi gösterdi.

1999 yılındaki doping skandalından sonra bunalıma giren Pantani'nin ölümünden önce ailesine bıraktığı mektup, cenaze töreni sırasında İtalyan bisikletçinin eski menajeri Manuela Ronchi tarafından okundu.

GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

Sevenlerinin göz yaşlrı arasında toprağa verilen Pantani'nin cenazesinde anne ve babası hazır bulunurken, mezarı sarı bir bandaj veİtalyan bisikletçinin fotoğraflarıyla süslendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!