Pancu ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

Pancu ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2006 16:06

Bursasporlu Daniel Gabriel Pancu'nun belinde bulunan kist, operasyonla alındı. Rumen oyuncunun, Ertesi gün yürüyüş yapıp, 3-4 hafta sonra da maça çıkabilir hale geleceği bildirildi.

Özel Acıbadem Hastanesinde yapılan ve 2 saat süren ameliyat sonrası Prof. Dr. Kaya Aksoy, bacağında kasılma ve ağrı olan Pancu'da, belden bacağa giden sinire baskı oluşturan kist tespit ettiklerini söyledi.

Maçlarda performansını sergileyemeyeceği için mikroşirürjikal bir müdahale gerektiğini belirten Aksoy, “Ameliyat sonrası 1-2 saat içerisinde ayağa kalkabilecek. Ertesi gün yürüyüş yapıp, bir hafta sonra da bel egzersizleri yapabilecek. 3-4 haftada maça çıkabilir hale gelecek” dedi.

Pancu'yu hasta yatağında ziyaret ederek nazar boncuğu hediye eden Bursaspor Kulüp Başkanı Levent Kızıl da ağrı çekerek oynayan futbolcunun sıkıntısının giderilmesi için ameliyat kararı alındığını anlattı.
 
TEKNİK HEYET, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yardımcıları Engin İpekoğlu, Nevzat Dinçbudak, kondisyoner Türker Kırpınar, grup koordinatörü Atilla Dönmez, Dr. Uğur Köksal, masörler Ayhan Kahveci ve Şaban Turan'dan oluşan 8 kişilik teknik heyet, efor ve sağlık kontrolünden geçti.

Raşit Çetiner, Pancu'nun operasyon geçirmemesi durumunda, lig maçlarında ağrılı olarak oynayabileceğini belirterek, "Ancak bu sıkıntıdan tamamen kurtulması, en iyi çözümdü. Bu akşam buradan yürüyerek çıkacak ve bir hafta sonra da çalışmalarına başlayacak. Bu operasyonun performansına olumlu şekilde yansıyacağını umuyorum." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!