Özkale:Gerekli transferler yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Özkale:Gerekli transferler yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 13:36

Güre Belediyesi Başantrenörü Arman Özkale, takımının yeni sezon öncesindeki çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Güre Belediyesi Başantrenörü Arman Özkale, takımının TKB2L'de geçen sezon sonunda Playout oynamaya hak kazandığını hatırlatarak başladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni sezon çalışmalarımıza yeni bir takımla başlayacak olduğumuz için hem altyapıda hem de A takımda eksiklerimiz var. Yönetimimizin onayı ile eksiklerimizi tamamlamak için sezonu erken açtık. Yönetim kurulumuzun çalışmaları doğrultusunda yapmış olduğumuz transferler Zeytinli Belediyesi’nden Hanife Çakır, Edirnespor’dan Tuğba Gönen, Edremit Belediyesi’nden Ebru Torun, Bursa BŞB’den Ebru Ağar, Orduspor’dan Ebru Ünal, Mersin Üniversitesi’nden Deniz Selin Ekiz ve geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan Gülnur Sandallıoğlu ile 3 haftadır antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Yönetim kurulumuzun yapacağı çalışmalarla önümüzdeki günlerde takımımızda eksik olan pozisyonlara gerekli transferlerin yapılacağına inanıyorum. Sezon öncesi ve playout maçları öncesi yaptığımız birinci etap çalışmalarımızın sonunda Çin Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Shanghai ile hazırlık maçları oynayacağız. Verecek olduğumuz aranın ardından ikinci etap çalışmalarımız 23 Ağustos tarihinde başlayacak. Yeni sezonun liglerimizdeki tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!