Ozi 10 numaraya Talisca kanada

Güncelleme Tarihi:

Ozi 10 numaraya Talisca kanada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 23:58

Talisca’nın performansından sonra “Oğuzhan ilk 11’de yer bulacak mı” sorusu gündeme gelmişti. Ancak Güneş, derbide ikisini de birlikte oynatacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica ve ligdeki Akhisar maçlarında attığı gollerle başarılı bir peformans ortaya koyan Talicsa’nın ardından gözler Oğuzhan Özkayup’a çevrilmişti. Ozi’nin ilk 11’e nasıl monte edileceği merak edilirken, Şenol Güneş, çözümünü ortaya koydu. Derbide Oğuzhan-Talisca ikilisi birlikte oynayacak, İnler-Atiba ikilisiyse bozulmayacak. Oğuzhan’ın gelişiyle Olcay, kulübeye çekilecek.

 

NECİP’İN ROLÜ TOLGAY ARSLAN’IN

AKHİSAR maçında gol atan, ama forvet arkası ve sol kanatta tam verimli olamayan Talisca, Quaresma ile oyun içinde sürekli kanat değiştirecek. Güneş, gidişata göre oyuncu değişikliklerinde Tolgay ve Olcay’ı değerlendirecek. Talisca-Oğuzhan birlikteliğinden verim alınmazsa ikiliden biri kenara alınacak ve Olcay girecek.

Haberin Devamı

Skorun korunması gerekiyorsa da geçen sezon eskiden Necip Uysal ile yapılan hamle bu kez Tolgay Arslan ile gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!