Özdilek: 5-6 takım dışında herkes düşme potasında

Güncelleme Tarihi:

Özdilek: 5-6 takım dışında herkes düşme potasında
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2009 15:04

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, altta ve üstte her türlü sonucun alındığı enteresan bir lig yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Mehmet Özdilek, bu sene çok ilginç bir lig yaşadıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Zor bir mücadelenin ortaya konulduğu, altta ve üstte her türlü sonucun alındığı enteresan bir lig yaşıyoruz. Bu yıl her takım maçlara çok ciddi bakıyor. Telafisi olmayan maçlar periyotuna girdik. Biz her maçı çok ciddiye alan bir ekibiz. İçerde ve dışarda her maçı kazanmak için takımı kurguluyoruz. Oynadığımız maçlarda da bunu çok net bir şekilde ortaya koyduk.”

Amaçlarının bundan sonraki haftalarda oynayacakları maçlarda aynı ciddiyeti, aynı kararlılığı devam ettirip son 9 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerine işaret eden Özdilek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“İlk 5-6 takımın haricindeki tüm takımlar düşme potasında. Hiç bir maç, maçtan önce yapılan tahminlerden oluşmuyor. Çünkü farklı neticeler alınıyor. Önümüzdeki hafta kendi seyircimizin önünde Gençlerbirliği maçına çıkacağız. Bu maçı kazanıp önümüzü biraz daha net görmek istiyoruz. Kolay mı olacak? Bundan önceki haftalarda olduğu gibi muhakkak çok zor olacak. Ama biz zor müsabakalara alışan bir takımız.”.

Her hafta oynanan maçı final maçı olarak görüp ona göre değerlendirdiklerini anlatan Mehmet Özdilek, şunları kaydetti:

“Moralimiz ve arzumuz üst seviyede. Amacımız bunu Gençlerbirliği maçı ile daha da yukarılara çıkarmak. Bunu başaracak gücümüz var. Oyunlar ve skorlar her hafta değişiyor. Dolayısıyla ligde kalmaya yeterli olacak puan konusunda net bir rakam vermeyi doğru bulmuyorum. Meslektaşlarım da aynı fikirde. Ama herkesin kafasında bir sınır vardır. Alınan neticeler hafta içerisinde barajı yükseltip, alçaltıyor. Dolayısıyla biz barajın üzerinde olmak istiyoruz.”

Özdilek, sakatlıkların takımın peşini bırakmadığına da değinerek, “Cezalı oyuncularımız dönem dönem bizden ayrı kalsalar da onların yerine oynayanlar bu eksikliği göstermedi. Önemli olan takım olmak. Bu anlamda ciddi bir yol aldık. Dolayısıyla eksiklikler muhakkak hissedildi. Takımsanız bu sıkıntıları en az seviyelerde yaşarsınız. Antalyaspor'da bu eksiklikleri en az seviyede hissetti” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!