Özdemir: Güiza için bir şey diyemem

Güncelleme Tarihi:

Özdemir: Güiza için bir şey diyemem
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 16:07

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir’den çarpıcı açıklamalar!

Haberin Devamı

Lig TV'ye konuşan Nihat Özdemir, Daum’dan Aykut Kocaman’a, Güiza’dan Semih’e kadar pek çok konuda açıklamalar yaptı.

İşte Nihat Özdemir’in açıklamaları;

Daum’la görüşmeler ne aşamada? Fenerbahçe’nin geleceğinde Daum var mı?

"Sezon bittikten sonra tatil dönemine girdik. Şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Şu anda beklemedeyiz. Hocamız da şu anda tatil yapmakta. Önümüzdeki günlerde oturacağız ve rahat rahat düşünüp kararımızı vereceğiz. Onun için bugün verilmiş herhangi bir kararımız yok. Şu anda Daum Fenerbahçe’nin teknik direktörüdür ve tatilini yapmaktadır."

Aykut Kocaman ile teknik direktör olarak yola devam edebilir misiniz?

"Hayır. Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin sportif direktörüdür ve şu anda görevinin başındadır."

Güiza’nın durumu nedir? Fenerbahçe taraftarı kaçan şampiyonluğu en çok bu futbolcusuna bağlıyor.

Haberin Devamı

"Biz hiçbir zaman öyle düşünmüyoruz. Güiza gol attı, goller kaçırdı. Her oyuncu zamanı geldiğinde değerlendireceği pozisyonlar varsa onu değerlendirir. Değerlendirmeyeceği pozisyonlarda da kaçırmış olabilir. Bugün kaleciler de gol yiyor, müdafaalar da ıska geçiyor ve kendi kalesinde gol görüyor. Güiza da gol atmıştır ve gol kaçırmıştır. Olabilir bu. Güiza da şu anda bizim futbolcumuzdur. Onun için şu anda herhangi bir şey söylemenin zamanı ve sırası değil diye düşünüyorum."

Semih’in 1 yıllık opsiyonu Fenerbahçe Kulübü’nde ama kendisi “Eğer ayrılmak istersem ayrılabilirim” iddiasında bulunuyor. Şu anda nedir durum?

"Semih şu anda Milli Takım için ABD’de. Fenerbahçe'mizin oyuncusudur ve sözleşmesi 1 yıl daha devam etmektedir. O bizim kendi çocuğumuzdur, otururuz konuşuruz. Semih'le ilgili herhangi bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum."

Nasıl bir takım bekliyor Fenerbahçe taraftarını yeni sezonda?

"İyi bir takım kuracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Başkan Aziz Yıldırım da basın toplantısında bunu kamuoyuna açıkladı. İyi bir takım kurarak sezona iyi başlayacağız inşallah. Hedefimiz budur. "

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!