Oyuncu olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu olmak  istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2008 00:00

Özel hayatı ve futboluyla gündemden düşmeyen Sergen Yalçın, bu kez bir reklam filmi yıldızlığına soyundu.

Haberin Devamı

Bir pencere firmasının reklamı için kamera karşısına geçen ünlü futbolcu, senaryo gereği kurşun döktürdü, genç hayranlarına imza dağıttı.

Oyuncu olmak  istiyorum

Bu hafta sonu vizyona girecek reklam filminde oynayan yıldız futbolcu, çarşafın altına geçip oturdu ve halk arasında koca karı diye nitelenen yaşlı kadınların başından aşağıya kurşun dökmesini bekledi.
Eskişehir futbol takımında top koşturan Sergen Yalçın, pencere firması Europen'in ürettiği kurşunsuz pencere reklamının çekiminde rol gereği kurşun döktürdü. Hayatında bugüne kadar hiç kurşun döktürmediği anlatan Sergen Yalçın, "Kısmette reklam filminde kurşun döktürmek varmış. Ben bu konunun dini boyutunu bilmiyorum ama nazara inanırım. İnşallah bu kurşun döktürmeyle hem ben hem de Eskişehirspor olarak şansızlıkları yenip nazarlardan kurtulmuş oluruz" diye konuştu. Futbol hayatına nokta koyduktan sonra değişik bir kulvarda, sinemada var olmak istediğini söyleyen Sergen Yalçın, "Sinema filmi teklifi var. Ama şu an profesyonel spor hayatım devam ettiği için kabul edemiyorum. Özellikle geçmiş hayatımla ilgili bir film yapmak istiyorlar. Futbolu bıraktıktan sonra bu kulvara kayabilirim" dedi.

Carlos'a meydan okudu
İlk kez reklam filminde oynayan Sergen Yalçın, yaşının 35 olduğunu belirterek, artık yeşil sahalardan çok reklam-dizi gibi projelerde yer almak istediğini söyledi. Fenerbahçe'nin dünya starı futbolcusu Roberto Carlos'un bir reklam filmindeki performansı hakkında da konuşan ünlü futbolcu, "Carlos'un reklamda yaptığı sadece koşmaktı. Onu da dublörler aracılığıyla yaptı. Oysa ben 5 dakika boyunca gerçekten topu hiç düşürmeden sektirerek hem imza dağıttım hem de hayranlarımla fotoğraf çektirdim. Yönetmen hayatının en kolay çekimini yaptığını söyledi" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!