Orhan Kaynar: Korktuğuna uğramadı

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Korktuğuna uğramadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2001 00:00


Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

ÖNCE şunu belirtelim... Ümit ve Devran durduğu zaman, Rize kayıpları oynuyor... Buna bir de defans hatalarını eklerseniz, G.Saray'ın işi elbette ki kolaylaşacaktı. Cimbom, Jardel'in yerine Serkan ile oyuna başladı. İyi de yaptı. Yani bir yerde G.Saray artık sahada 11 kişiydi!... Duran Jardel'in yerine, koşan, pres yapan, gol kovalayan bir Serkan izledik... Nitekim bir gol attı, diğerinde de büyük emeği vardı.

Bir önceki akşam F.Bahçe'nin mucizevi galibiyetinden sonra, Real Madrid gazisi G.Saray'ın, belki de en çok korktuğu deplasmanlardan biriydi Rize... Ama erken gelen goller, özellikle de Omar'ın üst üste yaptığı hatalar bu zorlu deplasmanı kolaya çevirdi. Çünkü Rize'nin, özellikle derbi maçlarda ortaya koyduğu tempo, bu maçta hemen hemen hiç yoktu.

BİTKİN CİMBOM

Gelelim ikinci yarıya. O ilk yarıdaki G.Saray gitmiş, Hasan Şaş, Okan, Emre kaybolmuş adeta bitkin bir Cimbom sahada vardı. Ama buna rağmen cılız da olsa yine atağa kalkabiliyorlardı. Hele bir keresinde öyle bir görüntü izledik ki, akıl alacak gibi değil. Arif kaleci ile karşı karşıya, vursa gol olacak ama Arif rastgele topu dışarı attı. Oysa ne yan hakem bayrak kaldırmış, ne de orta hakem düdük çalmıştı. İşte bu pozisyondan sonra maç dönebilirdi. Nitekim Saffet'in golüne Ümit karşılık vermeseydi, G.Saray oldukça terleyebilirdi. Bülent'in kendi kalesine attığı gol Rize'yi umutlandırdı ama sonuca etkili olamadı. Çünkü Emre Belözoğlu'nun penaltı golü herşeyin sonuydu.

Hakem sarı kartlarda çok hatalıydı. Görmesi gerekenleri değilde, görmemesi gerekenlere daha çok kart gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!