Orhan Kaynar: Hoca bu kafayı değiştir

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Hoca bu kafayı değiştir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 1999 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

SUAT Hoca'nın mantığını henüz çözmüş değilim. Kadroya bir bakıyorum, ne kadar defans oyuncusu varsa hepsi sahada. Ya yedekler? Selahattin, Fatih ve büyük ümitlerle transfer edilen Oliveira, ayrıca Bülent. Böyle bir tezatı çözmek mümkün değil.

G.Birliği'nin ender akınlarından birinde Phiri'ye Okan tarafından yapılan müdahale görebildiğim kadarıyla, penaltıydı. Nitekim bu penaltı kararı gole dönüşünce Trabzonspor 1-0 mağlup duruma düştü. Ancak G.Birliği'nin üstün oynadığını söylemek mümkün değil. Yalnız Trabzonspor'un golü bulabilmesi için hiçbir oyuncusunun yüzü kaleye dönük oynadığını da söyleyemeyiz. İlk 45 dakika gerçekten çekişmeli geçti. Hakem bazı yanlış kararlar verdi ancak gol yollarında bana göre yanlış kararlar vermedi.

bu mantIKLA MAÇ KAZANILMAZ

Ahmet Suat, Trabzonspor'a dört şampiyonluk kazandırmış bir hoca. Bu kadar bariz ve net olayları nasıl göremez, akıl alacak gibi değil. Takımında 8 tane defans oyuncusu oynuyor. Ama yedekler hep forvet. Üstelik Trabzonspor kendi evinde. Bu nasıl bir mantık, anlamak mümkün değil. Phiri'nin ikinci golü zaten herşeyi ortaya koydu. Trabzonspor'un bu mantıkla oyun kazanması mümkün değil. Suat Hoca'ya önerim, ya bu takıma adam gibi futbol oynatır, en azından kendi evinde, seyircisi karşısında, 90 dakika maçı izletir, ya da çok üzgünüm ama kusura bakmasın çekip gider. Oynayanlara da, oynatanlara da yazıklar olsun.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!