Örgü saçlı Fernandes

Güncelleme Tarihi:

Örgü saçlı Fernandes
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 12:27

Siyah-beyazlılar, Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avusturya'ya hareket etti. 30 futbolcunun yer aldığı kafileye futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı da eşlik etti. Beşiktaş, ilk antrenmanını bugün TSİ 19.30'da yapacak. Kafilede yer alan Portekizli yıldız Manuel Fernandes, yeni saç stili

Haberin Devamı

Portekiz Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele etmesi nedeniyle kendilerine izin verilen Portekizli futbolculardan Quaresma ile Almeida, 18 Temmuz'da sona erecek kampın ilk bölümüne katılmayacak. 25 Temmuz'da sona erecek kampın ikinci bölümüne ise Almeida'nın katılması, ancak teknik direktör Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği Quaresma'nın katılmaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ AVUSTURYA'DA / FOTO GALERİ

Öte yandan diğer yabancı oyunculardan Ernst ve Alves, yine teknik direktör Aybaba tarafından kamp kadrosuna alınmadıkları için yeni sezon öncesi antrenmanlarına İstanbul'da başlayacak. Alves ile Ernst, yarın İstanbul'a gelerek kendilerine tahsis edilecek bir antrenörle yeni bir gelişme olana kadar çalışmalarını Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürecek. Teknik kadrodan 10'ar gün izin alan Simao ve Holosko'nun ise başka bir takıma transfer olmak için temaslarını sürdürdüğü öğrenilirken, 10 gün sonra bu iki oyuncunun durumu değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Avusturya kampı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Cenk Gönen, Umut Kaya, Mertcan Tunca, İbrahim Toraman, Atınç Nukan, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Berat Çetinkaya, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Sezer Özmen, Olcay Şahan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!