Orduspor "zirve" için oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Orduspor zirve için oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2014 13:42

PTT 1. Lig'de 59 puanla 3'üncü sırada yer alan Orduspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak zirveye adım atmak istiyor.

Haberin Devamı

Mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Selahattin Selçuk Özkan, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.

Telafisi olmayan haftalara girildiğini ifade eden Özkan, şöyle dedi:

"Ligde son haftalara doğru yaklaştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a ilk yarı sahamızda yenilmiştik. Hem bunun rövanşını almak hem de zirve yolunda önemli bir adım daha atmak istiyoruz. Bu anlamda bu maç bizim için çok önemli. İnşallah puan ya da puanlarla Ordu'ya dönmek istiyoruz. Rakibi analiz ettik, videolarını izledik. Tabi ki önlemler alacağız ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız sürece bizim için sıkıntı olacağını sanmıyorum."

Ligde final niteliğinde 7 maça çıkacaklarını vurgulayan Özkan, "Ligin sonuna az kaldı, çok önemli 7 maç kaldı. 7 final maçı var. Bizim hafta hafta karşılaşmalara bakmamız gerekiyor. Önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor. Bu maçı mutlaka almamız gerekiyor. İnşallah diğer maçları daha sonra düşüneceğiz" diye konuştu.

Forvet oyuncusu Hüseyin Kuday ise uzun sakatlık döneminin ardından takımdan ayrı koşuya başladığını anlattı.

Takımın ligde ortaya koyduğu performansı çok iyi bulduğunu belirten Kuday, "Çok güzel bir hava yakaladık, inşallah da böyle devam ederiz. Böyle bir hava da varken inşallah şampiyonluğu yakalarız" dedi.

Bir gazetecinin, "Teknik direktör Erkan Sözeri, şampiyon olunması halinde kupayı Bilal ile Hüseyin'in önde tutacağını söyledi" sözleri üzerine Kuday, "Sağolsun hocam. İnşallah hocamın dediği gibi olur. Bilal ağabey ile ikimiz kaldırırız ama Bilal ağabeyimiz kaldırsın daha güzel olur. Onun yaşadığı sakatlık daha büyük. İnşallah Bilal ağabeyimiz kupayı kaldırır ve şampiyonluğu hep beraber yaşarız" ifadelerini kullandı.

Altyapıdan takıma dahil olan orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı da takım içerisinde çok güzel bir atmosfer olduğunu dile getirerek, "Gerçekten çok iyi bir sezon geçiriyoruz, ağabeylerimin ayaklarına sağlık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını inşallah kazanacağız. Takım içerisinde Anıl Taşdemir'i kendime örnek alıyorum. Hedefim Orduspor formasını giymek" diye konuştu.

Öte yandan Ordu'daki hazırlıklarını tamamlayan mor-beyazlı kafilenin, Gaziantep'e hareket ettiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!