Ordu, Yiğit'e kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Ordu, Yiğite kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 14:45

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, Atilla Turan ve Yiğit Gökoğlan ile resmi sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, Yiğit Gökoğlan, Atilla Turan ve Ali Ferhat Aksoy ile resmi sözleşme imzaladı. Sporx.com'un 29 Ağustos'ta duyurduğu, "Yiğit Gökoğlan, Orduspor'a kiralanıyor" haberi aradan geçen 5 günün ardından resmiyete kavuştu.

Orduspor Durugöl Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Yönetim kurulu üyeleri Hasan Çebi, Hakan Şahin, Tamer Aktaş ve basın mensupları katıldı.

GÖKOĞLAN: "BÜTÜN OYUNCULAR OYNAMAK İSTER"

Başkan Türkmen, yeni transferlerin Orduspor'a hayırlı olmasını dileyerek, "Galatasaray'dan Yiğik Gökoğlan, Sporting Lisbon'dan Atila Turan ve AFC Wimbledon'dan Ali Ferhat Aksoy'un transferlerini gerçekleştirdik. Yiğit'in transferi için Sayın Abdurrahim Albayrak'a teşekkür ediyorum. Bir çok takımın istemesine rağmen bizi tercih etti. Atila'nın transferi için ise uzun bir çalışma gerçekleştirdik. Ali Ferhat ise uzun yıllar Orduspor'a görev yapabilecek bir kaleci." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Orduspor'a transfer olan Yiğit, sarı-kırmızılı yönetici Abdürrahim Albayrak'a özel bir teşekkür göndererek, "Öncelikle geldiğim için mutluyum. Futbolu seven bir şehre geldim. Çok iyi bir teknik direktör var. Transferin gerçekleşmesinde emeği olan Başkanımız Nedim Türkmen ve Abdurrahim Albayrak'a teşekkür ediyorum. Sezon başında sakatlık geçirdim. İnşaallah hep birlikte Orduspor'u çok iyi yerlere getirmek için çalışacağız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!