Ordu Belediyesi'nde basket takımına kutlama

Güncelleme Tarihi:

Ordu Belediyesinde basket takımına kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 19:36

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nden Süper Lig'e çıkan Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcuları ve teknik heyetini kutladı.

Kulüp binasında teknik heyet ve sporculara çiçek veren Torun, yakalanan başarının çok önemli olduğunu belirterek, "Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sezon boyunca zor günler yaşadık ancak önemli olan Süper Lig’e çıkmaktı. Bunu da hep birlikte başardık. İnşallah bundan sonra da başarılarımız artarak sürecektir. İlk hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak. Ayaklarımızı sağlam basarak bu başarıyı sürekli hale getirmek istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz" dedi.

Başkan Torun, Süper Lig'e çıkılması dolayısıyla kutlamanın gelecek hafta yapılacağını, sporculara ve teknik heyete dağıtılacak prim miktarının ise süpriz olduğunu kaydetti. Sporculardan Çağla Baş ise Süper Lig'e çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Gelecek sezon Süper Lig'de Ordu'yu en iyi şekilde temsil edebilmek için tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu

Adem Kurucu da kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, "Aynı desteğin Süper Lig'de de sürmesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!