Onur'u alnından öpüyorum

Güncelleme Tarihi:

Onuru alnından öpüyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2010 10:54

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçında kalesinde devleşen Onur'u tebrik ederek, "Bize ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecek bir kaleci kazandık. Onu alnından öpüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Şener, lig yarışının bitmediğini de belirterek, "Uzun zamandır derbi kazanamıyorduk. Bu yüzden, 'Bir kez de ben rakip başkanlara geçmiş olsun demek istiyorum' şeklinde bir çıkışım oldu ve ve sonunda bu da kabul oldu. Galatasaray'a geçmiş olsun" diye konuştu.

ŞENER" ONUR, BİZE VE MİLLİ TAKIMA UZUN YILLAR HİZMET EDECEKTİR"

Trabzonspor'da Galatasaray karşısında alınan galibiyet, Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynanacak olan yarı final ilk maçı öncesi moralleri iyice yükseltti. Böyle bir galibiyete ihtiyaç duyduklarını söyleyen Başkan Sadri Şener, yaptığı kurtarışlarla maçın kazanılmasında çok önemli pay sahibi olan kaleci Onur Recep Kıvrak'a, özel olarak teşekkür etti. Şener, Trabzon'a ve Türk Milli takımına uzun yıllar hizmet edecek bir kaleci kazandıklarını belirterek, "Onu alnından öpüyorum. Hepimizi gururlandırdı. İyi ki hocalarımız onu keşfetti ve bu duyguyu bize yaşattılar" diye konuşu.

Haberin Devamı

"BEN DE, 'GEÇMİŞ OLSUN' DEMEK İSTİYORDUM VE BU SONUNDA OLDU"

Şener, derbi galibiyeti hasretine bir son verdikleri için ayrıca mutlu olduğunu da vurgulayarak, "Uzun zamandır derbi kazanamıyorduk. Bu yüzden bir kez de, 'Bir kez de ben rakip başkanlara geçmiş olsun demek istiyorum' diye bir çıkışım oldu ve sonunda bu da kabul oldu. Galatasaray'a geçmiş olsun. Şampiyonluk yolunda böyle işler olur. Bizde matematiksel olarak hala yarışın içerisindeyiz ve lig yarışı bitmeden puan savaşı da asla bitmez. Aslında sarı - kırmızı taraftarlar çok üzülmesin, sonuçta yenildikleri takım Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ: "ABARTMAYA GEREK YOK. SONUÇTA GALATASARAY'I YENDİK!"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına göndermede bulunarak, "Herkes görevini yaptı. Bu galibiyeti çok abartmaya gerek yok. Sonuç olarak Galatasaray'ı yendik. Bu ilk kez olmuyor ki. Kupa bizim için daha önemli. Kupa maçında sahaya çıkıp, kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Bu taraftar ve camia bizim arkamızda olduğu sürece, kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki futbol anlamında istediklerimizi sahaya yansıtalım" dedi.

Haberin Devamı

TEOFİLO: "SALSA MI YAPIYORUZ!"

Galatasaray galibiyeti sonrası tüm takım arkadaşlarının orta sahada toplanıp, 'Kolbastı' oynamasını büyük bir dikkatle izleyen Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierrez, takıma çabuk uyum sağladı. Galibiyet golünü atan Arjantinli futbolcu Colman'a, 'Salsa mı yapıyoruz" diyerek takılan Teofilo'nun kıvrak hareketleri, takım arkadaşları ve tribünlerden büyük alkış gördü. Teofilo'nun takım arkadaşlarıyla birlikte sık sık geçmişte kazanılan maçlar sonrası oynanan kolbastı gösterilerini izlediği ve bu dansı öğrenmek için arkadaşlarından yardım aldığı belirtildi. Bu arada maçın son dakikalarında önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen Teofilo'nun, bu hafta Antalyaspor ile oynanacak olan kupa maçında 11'de forma giyebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

"ULUBATLI ENGİN"

Galatasaray maçı sonrası maraton tribününe koşarak, dev Trabzonspor bayrağını alan ve sahanın ortasına diken Engin Baytar'a, takım arkadaşları soyunma odasında, "Ulubatlı Engin" diyerek takıldı. Fanatik bir Trabzonsporlu olan futbolcu ise kendini, "Bu hareketimi tamamen içimden geldiği için yaptım. Maç esnasında dalgalanan o bayrakları görünce, gol atarsam o bayrağı alacağım demiştim. Gol atamadım ama böyle önemli bir maçı kazandığımız için kendimi tutamadım. Burada Galatasaray'a veya onların camiasına bir gönderme yok, tamamen içimden geldiği için ve galibiyet hasretimize bir son verdiğim için yaptım" diye konuştu.

"GOLMAN İLE GOLBASTI"

Haberin Devamı

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Galatasaray galibiyetine geniş yer ayırdı. "Bir asır gibi gelen acı dönem, dün akşam son buldu" diyen Günebakış Gazetesi, "Yer bordo, gök mavi" başlığını attı. "Büyük bir çoğunluğun favori gördüğü Galatasaray'ı hem ezdik, hem de eli boş gönderdik" girişini kullanan Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Onur'lu galibiyet" manşetini kullandı. İlkhaber ve Karadeniz Gazeteleri de, "Onurlu zafer!" başlığını atarken, Colman ve Onur'u öven Taka Gazetesi, "Golman ile golbastı" manşetiyle Galatasaray galibiyetini okuyucularına aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!