Öneri getirin!...

Güncelleme Tarihi:

Öneri getirin...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Aklımın alamadığı ne biliyor musunuz? Kişilerin eleştiri yaparken, her nedense öneri getirememeleri! Sadece, eleştiri ve yine eleştiri... İyi güzel de, ne yapılması gerekiyor arkadaşlar, bunu da lütfen söyler misiniz?

Yönetim mi değişsin? Tamaam!... Ama kimlerin bu işi daha iyi taşıyabileceğini de, isim vererek açıklar mısınız?

Teknik heyet mutlak değiştirilmeli! Hay hay efendim; emriniz olur!... Ancaak, yerlerine getirilecek isimleri de lütfen önerir misiniz? Dolar ya da mark karşılığı mı olsun! Ya da, Türk parası karşılığında görev yapacak, bir teknik direktör adı söyler misiniz? Durunuz daha bitmedi...

İşi bir de, futbolcu açısından ele alalım... Herkes birilerini, bir yerlere pazarlıyor değil mi? Tamaam; birlikte karşı çıkalım... İyi de ne yapılmalı? Mevcut kadro korunup, takviye mi yapılmalı, yoksa bazıları satılıp -ki bu ifadeyi hiç sevmem- dışarıya dönük transfere mi yönelmeli?

Hadi söyleyin. Göreve gelmesini istediklerinizi, isim vererek açıklayınız. Yönetimi de, teknik heyeti de... Ayrıca, kalması gereken, gidecek- gelecek olanların listesini de çıkartınız...

YERLİNİN DE YERLİSİ

Yooo; biz sadece eleştiri getiririz, gerisi yönetimin işi derseniz, işte bu hiç olmuyor. Düşüncelere saygılıyım ama, olay boyutunu çok aştı! Eleştiriler insanların özel yaşamına değil, bulundukları görevlerde icraatına yönelik olmalı. Bu yapılırken de, yani yanlışlar özetlenirken, doğrusu şu olmalıdır denmelidir...

Amaç Trabzonspor'un geleceğine ışık tutmaksa, yapılması gereken budur. Haa, sen ne düşünüyorsun derseniz, açıkça söyleyebilirim. Bu benim düşüncemdir; doğrudur veya yanlıştır. Bana göre yönetimin yaklaşımı şöyle olmalıdır.

Hani yerlinin de yerlisi dedim ya, yine de onun arkasındayım. Çünkü Trabzonspor'un geleceği, o alay edilen, pırıl pırıl gençlerdedir. Özkan Sümer bir an önce, eski görevine dönmelidir. Gitmesi gereken oyunculara da, önce Avrupa önerilmelidir. Haa, mutlaka bir yabancı teknik direktör de getirilmek isteniyorsa, komşuya, yani Rusya'ya yeşil ışık yakılmalıdır. Alınması düşünülen yabancı oyuncular da, aynı yörenin insanı olmalıdır. Çünkü, yöremizde hiç yabancılık çekmezler.

İşte benim düşüncelerim ve önerilerim. Yaptırım gücüm olmadığına göre, benden bu kadar. Beğenirsiniz, ya da beğenmezsiniz, hepinize saygı duyarım. Ama en azından, eleştiriyle birlikte öneri de getirdim. Sizce doğru olan da bu değil mi?






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!