Önce samba sonra kupa

Güncelleme Tarihi:

Önce samba sonra kupa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2002 01:33

Yine nefeslerimizi tutacağız. Yine gol diye haykıracağız. Brezilya ile bir hesabımız var. 48 yıllık rüyayı gerçekleştiren millilerimiz yeni bir zafere imza atacak.

Haberin Devamı

Bugün 70 milyonun kalbi ay yıldızlarla atacak. Takımımız da Saitama'da destan yazmak için sahaya çıkacak. Türk'ün gücünü yine göstermek için mücadele edecek. Kim Milton Nielsen'in yöneteceği maç 14.30'da başlayacak, TRT naklen yayınlayacak. Tarihimizde hiç yenemediğimiz rakibimizi devirip, mutlu sona koşmak istiyoruz.

87 UNUTULMADI

Ay yıldızlı takımımız tarihi sınavlarından birini daha bugün verecek. 48 yıllık özlemi bitiren A Milli Takım, yeni bir rüyanın başlangıcı için Brezilya ile karşılaşacak. Takımımız, Dünya Kupası'ndaki ilk maçında, 87. dakikada haksız penaltı sonrası yenildiğimiz Sambacılar’dan rövanşı almak istiyor.

İKİNCİ FİNALİST

Brezilya'yı yenip tarihinde ilk defa Dünya Kupası finali oynamak ve kupayı Türkiye'ye getirmek isteyen milliler ile Sambacılar arasındaki maç saat 14.30'da başlayacak. Kim Milton Nielsen'in yöneteceği karşılaşma sonunda ikinci finalist belirlenecek. Sakat olan Hakan Ünsal'ın durumu maç saatinde belli olacak.

STAT: SAİTAMA

TÜRKİYE

1-Rüştü, 4-Fatih, 3-Bülent, 5-Alpay, 22-Ümit Davala, 8-Tugay, 10-Yıldıray,
18-Ergün, 11-Hasan, 21-Emre, 9-Hakan Şükür

Haberin Devamı

Teknik Direktör: Şenol GÜNEŞ

BREZİLYA

1-Marcos, 3-Lucio, 5-Edmilson, 4-Roque Junior, 2-Cafu, 8-Gilberto Silva, 15-Kleberson, 19-Juninho, 6-Roberto Carlos, 9-Ronaldo, 10-Rivaldo

Teknik Direktör: Felipe SCOLARİ

HAKEM: NİELSEN (DANİMARKA)

SAAT: 14.30 - TV: TRT-1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!